Search

Ανανέωσε την συνεργασία του με Ξάνθη ο Κασά Καμαρά! Παίκτης του ΑΟΞ για 1,5 χρόνο ακόμα

Μπορεί απο τον Οκτώβριο να μην αγωνίζεται λόγω της υποτροπής του σε τραυματισμό που αποκόμισε απο προπόνηση με την Εθνική Μαυριτανίας ωστόσο στην Ξάνθη θέλοντας να επιβραβεύσουν την γενικότερη παρουσία του πρότειναν και συμφώνησαν σε ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Κασά Καμαρά για ακόμη ενάμιση χρόνο.

Όπως πληροφορείται αποκλειστικά το Sportsaddict η ομάδα της Ξάνθης ακύρωσε το ισχύον συμβόλαιο με τον Αφρικανό ηγέτη της μεσαίας γραμμής του ΑΟΞ το οποίο έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν την συνεργασία τους για ακόμη 1,5 χρόνο.

Άλλωστε ο 25χρονος διεθνής χαφ περνά υπέροχα στην Ξάνθη και εκτιμά πως στην πόλη της Θράκης έχει όσα αναζητά σαν επαγγελματίας, έχοντας απο τον Ιανουάριο του 2016 όταν και η Ξάνθη τον απέκτησε απο τον Εργοτέλη 36 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τους ιθύνοντες της Θρακιώτικης ομάδας να πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του Μαυριτανού χαφ.

Μάλιστα η ανανέωση έρχεται την κατάλληλη περίοδο με τον Αφρικανό να έχει επιστρέψει απο τον τραυματισμό του και αναμένεται απο εβδομάδα να υπολογίζεται κανονικά και για τα παιχνίδια της ομάδας.

Share it