Search

Παρελθόν απο την Ξάνθη και ο Λάζαρος Ορφανίδης που έλυσε το συμβόλαιο του!

Μετά τον Κωνσταντίνο Κώστα(θυμηθείτε ΕΔΩ), ακόμη ένας ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν απο την ομάδα της Ξάνθης, με τον 22χρονο ξανθιώτη μεσοαμυντικό Λάζαρο Ορφανίδη να βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου ποδοσφαιρικού του προορισμού

Ο Λάζαρος που απο είναι γέννημα θρέμμα παιδί της ομάδας απο το καλοκαίρι του 2014 όταν και έγινε επαγγελματίας βρισκόταν στον σύλλογο, με ενδιάμεση παρουσία ως δανεικός στην Ζάκυνθο την περίοδο 2015-2016 έχοντας εξαιρετική παρουσία με 30 εμφανίσεις.

Επιστρέφοντας στην Ξάνθη ο 22χρονος αμυντικός αγωνίστηκε επί Λουτσέσκου σε 4 ματς(3 πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου) με συνολικό χρόνο 219′ λεπτά συμμετοχής. Εν αντιθέσει με φέτος που έπαιξε μόνο στο ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό οπού μάλιστα ήταν και εκ των κορυφαίων της Ξάνθης.

Μετά απο απόφαση της ξανθιώτικης ΠΑΕ που γνωστοποιήθηκε πριν τα Χριστούγεννα στον Ορφανίδη, δεν υπολογιζόταν και έτσι κρίθηκε καλύτερο και για τον ίδιο ώστε να παίζει να αποχωρήσει απο την ομάδα, όπως και έγινε.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει: Η Xanthi FC ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Λάζαρο Ορφανίδη και Κωνσταντίνο Κώστα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία.

Share it