Search

Οι 17+1 πιο σημαντικές στιγμές του 2017 για την ΑΕ Κομοτηνής! Χρονιά με σημαντικές αλλαγές και επιτυχίες(+pics)

Χρονιά αρκετά παράξενη με σκαμπανεβάσματα για τα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ του συλλόγου, αλλά και πρωτιές για την Άρση Βαρών ήταν αυτή που έφυγε για την ΑΕ Κομοτηνής.

Το πρώτο μισό του 2017 η ΑΕ Κομοτηνής ήταν πρωταγωνίστρια ενώ μετά τις αρκετές αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι παρότι αποδυναμώθηκε η ομάδα κρατά ψηλά το κεφάλι με μια αξιοπρεπέστατη παρουσία. Εν αντιθέσει με το βόλεϊ που πέρσι πάλευε να σωθεί και φέτος χτυπά με αξιώσεις ακόμη και την άνοδο στην Α1 κατηγορία!

Πέρα απο τα αγωνιστικά και φέτος το τμήμα μπάσκετ της ΑΕ Κομοτηνής ήταν ενεργό με πλούσια κοινωνική δράση, με την καλή δουλειά στις υποδομές να συνεχίζεται.

Συλλέξαμε κάποιες απο τις πιο σημαντικές στιγμές, λόγω του μικρού αριθμού σίγουρα μας ξέφυγαν και κάποιες, συμπεριλαμβανομένου και κάποιες κομβικές για το status της ομάδας όπως οι επιτυχίες στα τμήματα Υποδομής όπως και οι εξωγηπεδικές δράσεις που και φέτος ήταν αρκετές

Παρακάτω μπορείτε να δείτε της 17+1 πιο σημαντικές στιγμές της χρονιάς που φεύγει για την ΑΕ Κομοτηνής όπως καταγράφηκαν μέσα απο το Sportsaddict, η σειρά δεν έχει να κάνει με την σημαντικότητα αλλά με την χρονολογική σειρά που έγιναν:

1. Με μια υπέροχη πρωτοβουλία και φιλανθρωπικό αγώνα με τους Coffee Alert για την ΑΕ Κομοτηνής!

2. Ιδανικά μπήκε στο 2017 το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου που κέρδισε τον Μαντουλίδη σημειώνοντας την 15η συνεχόμενη της νίκη!

3. Νικηφόρα μπήκε όμως και το τμήμα βόλει της ΑΕΚ που κέρδισε τον Αίαντα(θυμηθείτε ΕΔΩ). Όπως και το γυναικείο τμήμα του συλλόγου που κέρδισε τον Αθλό  και έπιασε κορυφή(θυμηθείτε ΕΔΩ)

4. Θέμα συζήτησης σε όλη την Ελλάδα έγινε η ΑΕ Κομοτηνής χάρις το εκπληκτικό τρίποντο του Σταματέλου κόντρα στον Παναθλητικό!

5.  Άγγιξαν τον τίτλο οι Παίδες της ΑΕ Κομοτηνής που με εκπληκτική πορεία έφτασαν στον τελικό που ηττήθηκαν απο τους Ίκαρους Σερρών στην Ξάνθη.

6. Μια ανάσα απο τον τίτλο έφτασε και το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου που έχασε στον “τελικό” απο την Καβάλα(θυμηθείτε ΕΔΩ). Πολύ καλή πορεία και για τις Κορασίδες που τερμάτισαν τρίτες

7. Καλοκαίρι με σημαντικές αλλαγές στο τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ με τον Σωτήρη Κοκκινόπουλο να αποχωρεί απο τον πάγκο της ομάδας(θυμηθείτε ΕΔΩ), και την θέση του να παίρνουν οι Βασίλης Στοάκης και Μεχμέτ Τσαούς(θυμηθείτε ΕΔΩ). Ενώ ο Μανώλης Δαφτσής ανέλαβε χρέη Γενικού Αρχηγού(θυμηθείτε ΕΔΩ)

8. Αλλαγές είχαμε και στον πάγκο του τμήματος βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής με τον Ηλία Κρεούζο να αντικαθιστά τον Ανέστη Γιαννακόπουλο.

9. Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα, παρά τα προβλήματα, το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ με νίκη επί του Αία Ευόσμου. 

10. Με το δεξί μπήκε και το τμήμα βόλει του συλλόγου, με την ΑΕ Κομοτηνής να κερδίζει τον Άθλο στην Ορεστιάδα!

11. Ιδιαίτερα ενεργοί και φέτος με πλούσια δράση οι Παλαίμαχοι της ΑΕ Κομοτηνής, που μετείχαν και στο διεθνές τουρνουά του Λουλέμπουργκαζ!

12. Και φέτος οι  cheerleaders της ΑΕ Κομοτηνής έκλεψαν την παράσταση!

13.Το Fair Play της χρονιάς είχαμε  απο την ΑΕ Κομοτηνής στο ντέρμπι με τον ΓΑΣ 

14. Για ακόμη μια φορά η ΑΕ  Κομοτηνής έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο με τους αθλητές και το τεχνικό τιμ να επισκέπτονται τον συλλόγο μέριμνας ΑΜΕΑ «Άγιοι Θεοδωροι» 

15. Εντυπωσιακή παρουσία για το τμήμα Άρσης Βαρών της ΑΕΚ με τους Χρήστο Τζουρουκίγια και την Μαρία Καζαντζιάν να σαρώνουν(θυμηθείτε ΕΔΩ). Τους δύο πρωταθλητές Ελλάδας τίμησε στον αγώνα με την ΜΕΝΤ το τμήμα μπάσκετ

16. Με το αριστερό αποχαιρέτησε το 2017 το τμήμα βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνης που μετά απο 10 αγωνιστικές βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας

17. Με ήττα αποχαιρέτησε το 2017 και το τμήμα μπάσκετ που βρίσκεται στην 12η θέση

+1. Φινάλε στο 2017 με ένα πολύ όμορφο βίντεο με ευχές των αθλητών της ΑΕ Κομοτηνής

Share it