Search

Η μέχρι στιγμής πορεία του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου! Μέσα και στους δύο στόχους!Προέχει το Κύπελλο!

Ζωντανός και στους δύο στόχους της σεζόν παραμένει ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, που ίσως δεν έχει πιάσει ακόμη το ταβάνι της απόδοσής του και με το νέο έτος αναμένεται ακόμα πιο ενισχυμένος!

Η ομάδα του Πέτρου Βιόπουλου φιγουράρει μέχρι στιγμής στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα, ενώ κέρδισε την πρόκρισή της και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, που είναι και ο πρώτος μεγάλος στόχος της χρονιάς!

Ο Μέγας στο πρωτάθλημα έχει μέχρι στιγμής απολογισμό 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες, με τέρματα 30-7, έχοντας την δεύτερη καλύτερη επίθεση και την τρίτη καλύτερη άμυνα, ενώ στο Κύπελλο, σε έξι μέχρι στιγμής ματς, σημείωσε 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα με γκολ 13-4. Η πιο ευρεία νίκη του ήταν το 6-0 κόντρα στον Ορφέα Ξυλαγανής για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ η πιο ευρεία ήττα του, το 2-0 από τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων την 5η αγωνιστική. Στα 17 πρώτα παιχνίδια της σεζόν που έδωσε μέχρι στιγμής το ποσοστό νικών του αγγίζει το 70,58% ενώ κατά μέσο όρο σε κάθε ματς πετυχαίνει 2,52 γκολ και δέχεται 0,64.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Δόξα Σώστη.

Οι σκόρερ του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου (στο πρωτάθλημα σε 11 ματς):

1)Ογκουνσότο (8)

2)Γιαννακιτσίδης (7)

3)Βιόπουλος (4)

4)Αμοιρόπουλος (3)

5)Παπαρούνας (2)

-)Ντεμιρτσίδης (2)

-)Καραπάτσιος (2)

6)Λειβαδιώτης (1)

Share it