Search

Η μέχρι στιγμής πορεία της Ελπίδας Σαπών! Ακλόνητη παρά τις ατυχίες!

Παρά τις δύο σοβαρές απώλειες, των Αμέτ Ερκάν και Νάσου Παπαδόπουλου, η Ελπίδα Σαπών συνέχισε ακλόνητη την πορεία της και αναμένεται να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή στην συνέχεια!

Το 2018 θα βρει την ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου στην 3η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, ενώ δεν θα συνεχίσει στο Κύπελλο αφού αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Η Ελπίδα στο πρωτάθλημα έχει μέχρι στιγμής απολογισμό 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες, με τέρματα 19-6, έχοντας την δεύτερη καλύτερη άμυνα, ενώ στο Κύπελλο, μέχρι και τα προημιτελικά όπου έφτασε, σημείωσε 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες με γκολ 16-8. Η πιο ευρεία νίκη της ήταν το 8-0 κόντρα στον Α.Ο. Φαναρίου για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου, ενώ η πιο ευρεία ήττα της, το 3-0 από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου. Στα 17 πρώτα παιχνίδια της σεζόν που έδωσε μέχρι στιγμής το ποσοστό νικών της αγγίζει το 58,82% ενώ κατά μέσο όρο σε κάθε ματς πετυχαίνει 2,05 γκολ και δέχεται 0,82.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Οι σκόρερ της Ελπίδας Σαπών (στο πρωτάθλημα σε 11 ματς):

1)Αμέτ Ερκάν (6)

2)Πάλι Έρβις (5)

3)Σωμαράκης (2)

-)Κασιώτης (2)

4)Παπαδόπουλος (1)

-)Καραθανάσης Β. (1)

-)Νεαζή Αλή (1)

Share it