Search

Ανεβάζει ρυθμούς ο Άρης Αβάτου που κέρδισε σε φιλικό τον Ηρακλή Ζυγού

Πανέτοιμος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος δείχνει ο Άρης Αβάτου που κέρδισε με άνεση τον Ηρακλή στον Ζυγό, σε ένα δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες με την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του αγώνα με το Σιδηροχώρι στην Κομοτηνή.

Στα του αγώνα η ομάδα του Αβάτου με τέρματα των Ευθυμιάδη, Κελεσιάδη, Κουτίνη και δύο απο τον υπό δοκιμή φορ που για ακόμη ένα ματς άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και πιθανότατα να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις στην περίπτωση του. Ο τεχνικός της ομάδας του Αβάτου έμεινε ικανοποιημένος απο την  εικόνα της ομάδας που συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς και το Σάββατο θα δώσει νέο δυνατό τεστ με αντίπαλο που θα γίνει γνωστός την Παρασκευή.

Απο την άλλη η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη παρά το βαρύ σκορ έδειξε καλά στοιχεία, με την προετοιμασία του Ζυγού για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας που αργεί ακόμη να συνεχίζεται με νέο φιλικό το Σάββατο απέναντι στην Ελπίδα Γενησέας.

Για την ομάδα του Άρη Αβάτου ξεκίνησαν οι: Αμουτζάκης, Κούτρας, Τιφτίκης, Κουτσούμπας, Βαφειάδης, Ταχτσίδης, Κουτίνης, Ευθυμιάδης, Υπό δοκιμή, Σαρηγιαννίδης, Κελεσιάδης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Βαρελάς, Ψεμματάς, Μελισσόπουλος, Καλαϊτζίδης. Ενώ ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν οι Δόντσος και Χαριτίδης.

Για την ομάδα του Ηρακλή Ζυγού ξεκίνησαν οι: Ευκαρπίδης, Δημητριάδης, Μπάτζιος Π., Κριεζής Π., Τσετινές, Παπαδόπουλος, Ψαρόπουλος, Πανταζίδης, Κωφίδης, Ζοσιμίδης, Ξουπλίδης.

Ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκαν και οι: Ρούσσος, Κτίστης, Καραμανής, Τηλεβερίδης, Αρσενίου, Σιδηρόπουλος, Κριεζής Γ.

Share it