Search

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Regions Cup! Οι αντίπαλοι για τους πρωταθλητές Ελλάδας

Με ομάδες από την Σουηδία, την FYROM και την Ουαλία (4, 7 και 10 Ιουνίου 2018) θα αγωνιστεί στην προκριματική φάση του UEFA Regions Cup η πρωταθλήτρια της εν Ελλάδι αντίστοιχης διοργάνωσης.

Στην προκριματική φάση θα συμμετάσχουν συνολικά 12 ομάδες χωρισμένες σε 3 ομίλους και θα προχωρήσουν οι νικήτριες και οι δύο καλύτερες δεύτερες των βαθμολογιών. Σε περίπτωση πρόκρισης, η ελληνική ομάδα θα συνεχίσει στον 1ο ή στον 4ο ή στον 5ο όμιλο της επόμενης φάσης.

Το UEFA Regions’ Cup είναι η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και οι ομάδες που συμμετέχουν αποτελούνται από παίκτες που έχουν υπερβεί το 19ο έτος της ηλικίας τους (έως το 40ό). Θυμίζουμε πως η κάτοχος του τίτλου στην χώρα μας είναι η Ξάνθη που προ διετίας κατέκτησε την κορυφή της Ελλάδας και εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα στο Σαν Μαρίνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της κλήρωσης που διενεργήθηκε στη Νιόν για τον καταρτισμό των ομίλων ο Ken Hoey, αρχηγός της ομάδας του ΕΪΡΕ που αγωνίστηκε στα τελικά της Κωνσταντινούπολης το 2017, τιμήθηκε με το βραβείο «Respect Fair Play» από τον Γενικό Γραμματέα της UEFA, Θεόδωρο Θεοδωρίδη.

Share it