Search

Ο μεταγραφικός απολογισμός των ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδη Ξάνθης!

Επικυρώθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ οι μεταγραφές της φετινής περιόδου, ύστερα από την σχετική επεξεργασία από την αρμόδια επιτροπή μεταγραφών.

Σε αντίθεση με συλλόγους ανα την χώρα που είχαν μεγάλη δράση στην μεταγραφική περίοδο οι δύο σύλλογοι της Ξάνθης, ΑΠΟΦΚΑ και Διομήδης  είχαν ήρεμη μεταγραφική περίοδο. Με μία προσθήκη για τον ΑΠΟΦΚΑ και δύο αποχωρήσεις για τον Διομήδη.

Πιο συγκεκριμένα ο ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης ενέταξε στο δυναμικό το την 18χρονη φοιτήτρια Μακρινή-Παρασκευή Μαχά(φωτο κάτω) σπουδάζει στην Ξάνθη, και αποκτήθηκε απο την ΑΕ Λάρισας.

Φωτογραφία της Μακρίνη Μαχά.

Ενώ η ομάδα του Διομήδη αποχαιρέτισε τον Βαρτάν Μπαλατλιάν(φωτο κάτω με τα γυαλιά) που πήρε μεταγραφή στον ιστορικό ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος, μια και ο 18χρονος ξανθιώτης βρίσκεται στην Κρήτη για σπουδές. Πέρα απο τον Μπαλατλιάν η ομάδα του Διομήδη έδωσε και τον Παύλο Τεμπέλη που πήρε μεταγραφή στην Αθλοκίνηση Μυτιλήνης, με τον 20χρονο βέβαια αθλητή να προέρχεται απο διετή αποχή και αποφάσισε φέτος να επανέλθει στην δράση απο την Μυτιλήνη οπού βρίσκεται για σπουδές.

Φωτογραφία της Xara Loutsou.

Φυσιολογική βέβαια η μικρή κίνηση των δύο συλλόγων της Θράκης που μας έχουν συνηθίσει στο να προάγουν νεαρούς αθλητές δουλεύοντας αρκετά με αυτούς, και σπάνια να αποκτούν αυτοί. Άλλωστε τόσο ο ΑΠΟΦΚΑ όσο και ο Διομήδης είναι δύο σύλλογοι με εξαιρετική δουλειά ειδικά στις μικρότερες ηλικίες.

 

 

Share it