Search

Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα η προπόνηση του Ορφέα Ξάνθης με δώρα απο τον…Άγιο Βασίλη της ομάδας!(+pic)

Με έναν πολύ ξεχωριστό και πρωτότυπο τρόπο ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ορφέα και ενόψει τις γιορτής των Χριστουγέννων, με παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση να φωτογραφίζονται στα αποδυτήρια της ομάδας ευχόμενοι σε όλο τον κόσμο, με τον Μπάμπη Χατζημεστή μάλιστα να αναλαμβάνει τον ρόλο του Άγιου Βασίλη προσφέροντας και φέτος το καθιερωμένο πια δώρο Χριστουγέννων του προς τους παίκτες της ομάδας.

Φωτογραφία του Orfeas Xanthis.

Οι παίκτες της ομάδας μαζί με την διοίκηση και το τεχνικό τιμ ως μια μεγάλη οικογένεια έδειχναν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή αυτής της πολύ όμορφης πρωτοβουλίας. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης και ψυχή της ομάδας Μπάμπης Χατζημεστής ως γνήσιος Άγιος Βασίλης, στο φινάλε μοίρασε τα καθιερωμένα πια απο τον ίδιο  Χριστουγεννιάτικα δώρα τις διοίκησης προς τους παίκτες.

Φωτογραφία του Orfeas Xanthis.

Οι παίκτες παρέλαβαν τα δώρα τους στις σακούλες που είχαν τα χρώματα και το σήμα του Ορφέα και περιλάμβαναν ένα μπουκάλι κρασί και μια γαλοπούλα για κάθε έναν παίκτη. Δείχνοντας με αυτό το τρόπο για ακόμη μια φορά το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον σύλλογο.

Share it