Search

Την Κυριακή στις 13:00 τελικά το Φοίνικας Σύρου – Παναθηναϊκός

Με το δρομολόγιο που εκτελείται κανονικά από Πειραιά για Σύρου το Σάββατο 23/12 στις 17.00 ταξιδεύει η αποστολή του Παναθηναϊκού και ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης με τον Φοίνικα Σύρου και ως εκ τούτου ο αγώνας της 10ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου και ώρα 13.00.

Λόγω του απαγορευτικού στον απόπλου των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας που βρίσκονταν σε ισχύ μέχρι σήμερα (23/12) το μεσημέρι η αποστολή του Παναθηναϊκού και ο διαιτητής του αγώνα με τον Φοίνικα στη Σύρο δεν ταξίδεψαν με το πρωινό δρομολόγιο για την Ερμούπολη.

Η ΕΣΑΠ μετά από συνενόηση με τις ομάδες και σύμφωνα με το γράμμα της προκύρηξης του πρωταθλήματος ανέβαλε τον αγώνα κατά μία ημέρα.

Η αναμέτρηση Φοίνικας – Παναθηναϊκός είχε προγραμματιστεί αρχικά για το Σάββατο 23/12 με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ.

Να σημειωθεί πως η αποστολή του Παναθηναϊκού επιβιβάστηκε αρχικά στο πλοίο την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου. Μετά το πρώτο απαγορευτικό το πρωί του Σαββάτου η αποστολή της αθηναϊκής ομάδας επιχείρησε να ταξιδέψει για τη Σύρο μέσω Ραφήνας αλλά κι εκεί βγήκε απαγορευτικό και επέστρεψε στον Πειραιά όπου μετά από πολύωρη παραμονή εντός του Blue Star 2 έγινε κανονικά η αναχώρηση το απόγευμα του Σαββάτου.

Share it