Search

Στα όρια του ο Ουζουνίδης, αλλαγές στο ΔΣ του Παναθηναϊκού

Είναι γνωστό και έχει αποδειχθεί τους τελευταίους μήνες ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν τα παρατάει εύκολα. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι ο Εβρίτης τεχνικός δεν είναι στα όρια του.

Ειδικά τις τελευταίες ημέρες ο Ουζουνίδης είναι σκασμένος, καθώς βλέπει από τη μια την ομάδα του να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι και από την άλλη την διοίκηση να τον αδειάζει, κάτι που συνέβη προχθές με την επίθεση που δέχθηκαν οι Διαμαντόπουλος και Τουμαζάτος.

Αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα περιμένει τις ανακατάξεις του Ιανουαρίου με το «πάρε-δώσε» των παικτών και μόνο αν η κατάσταση χειροτερέψει περισσότερο θα παραιτηθεί.

Αλλαγές στο Δ.Σ.

Αρκετά πιθανό είναι σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη» το ενδεχόμενο αλλαγών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι προβληματισμένοι το τελευταίο διάστημα και όλα δείχνουν ότι πιθανές διαφοροποιήσεις στο διοικητικό Συμβούλιο θα επιδράσουν θετικά.

Όπως και να έχει αποφάσεις δεν έχουν παρθεί, αλλά όλα συνηγορούν ότι οι επικείμενες αλλαγές στο Δ.Σ. θα ηρεμήσουν κάπως την κατάσταση.

Πηγή: sport-fm.gr

Share it