Search

Οι δάσκαλοι του ΑΣ Γιν Γιανγκ στην Έδεσσα για να διδάξουν τεχνικές αυτοάμυνας!

Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου οι προπονητές του Αθλητικού Συλλόγου Γιν Γιανγκ ταξίδεψαν στην πόλη της Έδεσσας, όπου το Σάββατο το απόγευμα δίδαξαν τεχνικές αυτοάμυνας στο σεμινάριο αυτοάμυνας για πολίτες της Έδεσσας, άνδρες και γυναίκες  που διοργανώθηκε από τον σύλλογο Ακαδημία Έδεσσας.

Την Κυριακή το πρωί, παρουσία του υπεύθυνου συστήματος Okinawa te tai κ. Παναγιώτη Κανελλόπουλου στην εξεταστική επιτροπή ήτανε η προπονήτρια του Α.Σ. Γιν Γιανγκ κ. Δήμητρα Μουσχάκη μαύρη ζώνη-6dan στο Okinawa te tai karate.Οι αθλητές εξετάστηκαν για την  προαγωγή τους στην επόμενη έγχρωμη ζώνη

Την Κυριακή το μεσημέρι, παρουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας JU-JITSU, στην εξεταστική επιτροπή ήταν η προπονήτρια του Α.Σ. Γιν Γιανγκ κ. Δήμητα Μουσχάκη μαύρη ζώνη-5dan στο Ju Jitsu. Οι αθλητές εξετάστηκαν για την προαγωγή τους στην μαύρη ζώνη. Την Κυριακή το βράδυ καλεσμένος στην επίδειξη που διοργανώθηκε, ήταν ο προπονητής από τον Α.Σ. Γιν Γιανγκ,   Ευθύμιος Δημητρακόπουλος μαύρη ζώνη 2dan στο AIKIDO, o οποίος παρουσίασε τεχνικές του Aikido.

Share it