Search

Λέσχη Φίλων Εθνικού Βόλεϊ κατά αστυνομίας!

Ποστάρισμα με τίτλο “Στην σκιά της ελληνικής αστυνομίας”, στην οποία εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για περιστατικό που έλαβε χώρα στον εντός έδρας αγώνα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον ΠΑΟΚ, ανήρτησε στο facebook η Λέσχη Φίλων Βόλεϊ της ομάδας του Έβρου.

Το σχετικό post:

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ 0-3
Στη σκιά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ…

Την ήττα απο τον πολύ καλύτερο ΠΑΟΚ γνώρισε ο ΕΘΝΙΚΟΣ σε ένα παιχνίδι το οποίο θα θυμόμαστε για τα πεπραγμένα των αστυνομικών δυνάμεων στο χθεσινό παιχνίδι. Συγκεκριμένα σε κάποια φάση του παιχνιδιού ο γνωστός πλέον διαιτητής Ιωαννιδης κατάφερε και πάλι να δείξει την “αγάπη του” στην ομάδα της πόλης στην οποία ζει. Αποτέλεσμα αυτής της απόφασης ήταν να τα ακούσει απο τον κόσμο του γηπεδου και συγκεκριμένα απο 3-4 θεατεσ που βρίσκονταν μπροστά στο κάγκελο να του τα πούνε πιο καλά. Έπειτα απο 5 λεπτά αστυνομική δύναμη ήρθε στην κερκίδα και ζήτησαν απο φίλαθλο της ομαδος να τους ακολουθήσει. Με την παρέμβαση πολλών φίλων και μετά απο πολλές διαβουλεύσεις παρέμεινε στην κερκίδα χωρίς να συνεχιστεί το επεισόδιο. Δεν μπορούμε πλέον να καταλάβουμε την αντίδραση της αστυνομίας η οποία ζήτησε απο τον φίλαθλο μας να φύγει απο την κερκίδα επειδή έβρισε τον διαιτητή για κάποια απόφαση του. Δεν ξέρουμε τις διαταγές που έχουν αλλα εφόσον αυτο δεν γίνεται σε ολα τα γήπεδα της χώρας τότε υπάρχει ζήτημα εμπάθειας στη συγκεκριμένη πόλη και ομάδα. Σας ΚΑΛΟΥΜΕ να πάμε μαζί σε αγώνες συγκεκριμένων ομάδων οι οποίοι βρίζουν οικογένειες, νεκρούς απειλούν παίκτες προπονητές διαιτητές καθώς και φίλους της αντίπαλη ομαδος και σας ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ να πραξετε αυτο που κάνατε εχθές.Δεν τολμάτε ούτε να τους μιλήσετε, το οποίο δείχνει την εμπάθεια σας προς τον κόσμο της Αλεξανδρουπολης.

Σας ενημερώνουμε κύριοι της αστυνομίας ότι στο συγκεκριμένο γηπεδο σε αγώνες βολλευ του εθνικού τα δείγματα γραφής του κόσμου της πόλης ειναι γνωστά τα τελευταία χρόνια. Σεβόμαστε την δουλειά σας αλλα και δεν σας εχουμε δημιουργήσει ποτέ κάποιο πρόβλημα. Σε κάθε αγώνα στην είσοδο του γηπεδου βρίσκονται τουλάχιστον 10-15 αστυνομικοί οι οποίοι ελέγχουν τόσο σχολαστικά τον απλό κόσμο λες και κάθε εβδομάδα γίνονται επεισόδια στο γηπεδο μας.Προτεινουμε να μειώσετε την δύναμη που βρίσκονται σε αγώνες του εθνικού, μπορείτε να διαθέσετε τις δυνάμεις και σε άλλους τομείς πιο σημαντικούς για τους πολίτες.

Θεωρούμε το γεγονός ατυχές , σεβόμαστε την δουλειά σας και απαιτούμε να σέβεστε πλέον τον φίλαθλο κόσμο της Αλεξανδρουπολης . Εφόσον όμως η χθεσινή σας πράξη ειναι η νόμιμη τότε σας παρακαλούμε να την εφαρμόζεται και στα γήπεδα της ΑΕΚ του Ολυμπιακού του ΠΑΟΚ του Ηρακλή του Παναθηναϊκού κλπ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ με πολλούς παίκτες στην αποστολή του οι οποίο μπορούν να σταθούν σε οποιαδήποτε ομάδα της Α1 και νε πολύ μεγάλο μπατζετ κέρδισε άνετα και δίκαια με 0-3. Ευχόμαστε περαστικά στον αθλητή του ΠΑΟΚ Γκόμεζ.Ιδιαιτερη τιμή η παρουσία του Ραφαηλ Κουμεντάκη στον οποίο ευχόμαστε για μια ακόμη φορά τα καλύτερα στο νέο σταθμό της καριέρας του και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα του Εθνικού.

Share it