Search

Διπλό επί του Εθνικού στο… βροχερό κλειστό γυμναστήριο της Αλεξ/πολης για Λεύκιππο (photos)

Ευρεία νίκη με 91-70 επί του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη πανηγύρισε ο Λεύκιππος Ξάνθης και έτσι θα κάνει γιορτές στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Οι Ξανθιώτες δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους γηπεδούχους, παίρνοντας εύκολα τους 2 βαθμούς της νίκης.

Κορυφαίος για το Λεύκιππο, αλλά και MVP της αναμέτρησης για την 11η αγωνιστική του ανδρικού της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο Χρήστου με 32 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 3 κλεψίματα. Ενώ σε υψηλά στάνταρ κυμάνθηκαν επίσης ο Κουμπάνης που ήταν επίσης σε τρομερή βραδιά όπως και οι Σταμπουλής και Ψάλτου. Πρώτος σκόρερ του Εθνικού ο Παπαδούδης με 21 πόντους.

Ωστόσο, το αξιοσημείωτο του αγώνα δεν είναι ούτε η εμφάνιση κάποιου παίκτη, αλλά ούτε και κάποια μεγάλη φάση. Αυτό που έμεινε στους περισσότερους ήταν το γεγονός ότι για ακόμα μία φορά οι σταγόνες της βροχής μετέτρεψαν το παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» σε πισίνα και σίγουρα από τύχη και μόνο δεν υπήρξε τραυματισμός αθλητή, όπως αναφέρουν και στην ανακοίνωση τους οι άνθρωποι της ομάδας μπάσκετ του Εθνικού.

Δεκάλεπτα: 13-25, 32-52(ημίχρονο), 50 – 76, 70-91(τελικό αποτέλεσμα)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τελούδης): Τουτουκτσής 2, Σιταρίδης 11(2), Θεολογίδης, Κιτσόπουλος 8(2), Φωτιάδης, Παπαδούδης 21, Τσάγιας 4, Θεοχαρίδης 5, Κανάκης 15, Παπαλαμπίδης 4

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ (Σ. Κοκκινόπουλος): Κουμπάνης 20(3), Νταβουλτζόπουλος 2, Δώδος  3, Στεργίου  2, Σαββίδης, Παϊτάρης  2, Ψάλτου 11(1), Χατζηαντωνίου, Σταμπουλής  15(1), Παλλάκης  4, Κάλφας, Χρήστου  32(1)

Δείτε φωτογραφίες μέσα από τον φακό της Γιώτας Τσικάκη:

Share it