Search

Τιμώνται με την “χάλκινη” Εθνική του ’87 από τον ΠΣΑΤ οι 4 Θρακιώτες Μουστακίδης, Δημητριάδης, Τερζάκης και Γκουντάκος!

Κορυφαίες Εθνικές μας ομάδες, που σήκωσαν ψηλά, πολύ ψηλά την ελληνική σημαία στον διεθνή χώρο και τις διοργανώσεις που μετείχαν, τιμά ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου στην 64η Γιορτή Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Banquet).

Ανάμεσα τους και η Εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών του 1987 που είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γάνδης. Μέλη της Εθνικής ήταν και οι Θρακιώτες Σάκης Μουστακίδης, Μάκης Δημητριάδης, Λευτέρης Τερζάκης και Κώστας Γκουντάκος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, τιμώνται:

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ 1987: Για την ιστορική της επιτυχία, 30 χρόνια πριν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που έβγαλε όλη την Ελλάδα στους δρόμους.

Την αποτελούσαν οι: Νίκος Γκάλης, Παναγιώτης Γιαννάκης, Παναγιώτης Φασούλας, Φάνης Χριστοδούλου, Αργύρης Καμπούρης, Μιχάλης Ρωμανίδης, Νίκος Λινάρδος, Νίκος Φιλίππου, Παναγιώτης Καρατζάς, Μέμος Ιωάννου, Λιβέρης Ανδρίτσος, Νίκος Σταυρόπουλος και ο προπονητής Κώστας Πολίτης.

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 1997: Για την επιτυχία της με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αθήνας, απαρχή των επόμενων μεγάλων διακρίσεων που ακολούθησαν.

Την αποτελούσαν οι: Μάκης Βολτυράκης, Βαγγέλης Πάτρας, Γιώργος Μαυρωτάς, Φίλιππος Καϊάφας, Κώστας Λούδης, Γιώργος Αφρουδάκης, Τάσος Παπαναστασίου, Τεό Λοράντος, Γιάννης Θωμάκος, Θεόδωρος Καλακώνας, Μάκης Λυκούδης, Γιώργος Ψύχος, Δημήτρης Μάζης και ο προπονητής Κούλης Ιωσηφίδης.

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ 1987: Για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε 30 χρόνια πριν, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γάνδης, κορυφαία επιτυχία του αθλήματος έκτοτε.

Την αποτελούσαν οι: Σωτήρης Αμαριανάκης, Δημήτρης Γόντικας, Μάκης Δημητριάδης, Δημήτρης Καζάζης, Στέλιος Καζάζης, Βαγγέλης Κουτσονίκας, Γιώργος Λυκούδης, Κώστας Μαργαρώνης, Θανάσης Μουστακίδης, Γιάννης Νικολαϊδης, Γιώργος Ντράγκοβιτς, Τάσος Τέντζερης, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, Γιάννης Φάκας, Κώστας Γκουντάκος, Λευτέρης Τερζάκης και ο προπονητής Θανάσης Μαργαρίτης.

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΣΑΜΠΛ 1987: Για την εκκίνηση μιας διαδρομής, από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων, που έφερε σημαντικές διακρίσεις στο άθλημα και τον ελληνικό αθλητισμό.

Την αποτελούσαν οι: Μαρία Αϊβάτογλου, Ντόρα Αλτόγλου, Μερόπη Αναγνωστάκη, Γεωργία Ιντζέ, Νίνα Κοντοπούλου, Χριστίνα Κορδαλή, Έλσα Κωνσταντινίδου, Δήμητρα Μαργέτη, Κατερίνα Τσίτσελα και οι προπονήτριες Ιρίνα Ιλίεβα και Ελένη Μιχοπούλου.

Την ετήσια γιορτή «Αθλητικά Βραβεία 2017», θα τιμήσει και εφέτος με την παρουσία του η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος.

Η εκδήλωση, την οποία θα παρουσιάσουν οι συνάδελφοι Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και Βαγγέλης Ιωάννου, θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από την ΕΡΤ και ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΤΕΡΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΕ ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΤ

Share it