Search

Στον Έβρο κρίνεται η πρωτιά σε Νέους και Παίδες για την ΕΠΣ Ξάνθης, στην Καβάλα η ΕΠΣ Θράκης στο πρωτάθλημα των Μεικτών ομάδων

Στην 5η και προτελευταία αγωνιστική φτάσαμε αισίως, με τα παιχνίδια της Τετάρτης να αναμένοντας με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση στην κορυφή τόσο σε Παίδες όσο και σε Νέους.

Στους Παίδες η πρωτοπόρος Ξάνθη μετά τη μεγάλη νίκη επί της Καβάλας ψάχνει το διπλό στην Αλεξανδρούπολη επί της ΕΠΣ Έβρου για να διατηρηθεί στην κορυφή, ενώ στην Καβάλα η τοπική ΕΠΣ θέλει μόνο νίκη απέναντι στην ΕΠΣ Θράκης για να διατηρηθεί μαζί με την Ξάνθη στην πρώτη θέση και όλα να κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Μεγάλη μάχη έχουμε στους Νέους οπού το ματς στον Έβρο είναι όλα τα λεφτά, καθώς η δεύτερη με 7 βαθμούς ΕΠΣ Έβρου υποδέχεται την πρώτη ΕΠΣ Ξάνθης που έχει 9 βαθμούς με όλο το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο εκεί. Στο παιχνίδι της Καβάλας με την Θράκη κρίνεται  το ποια ομάδα σε περίπτωση νίκης μπορεί να διεκδικήσει μέχρι την τελευταία αγωνιστική την  δεύτερη θέση που υπό προϋποθέσεις φέρνει και  αυτή πρόκριση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΠΑΙΔΩΝ

Τετάρτη 20/12, 12;30

ΕΠΣ Καβάλας – ΕΠΣ Θράκης

ΕΠΣ Έβρου – ΕΠΣ Ξάνθης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

ΝΕΩΝ

Τετάρτη 20/12, 14;30

ΕΠΣ Καβάλας – ΕΠΣ Θράκης

ΕΠΣ Έβρου – ΕΠΣ Ξάνθης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

Share it