Search

Πρόκριση στους «8» απ’ το πρώτο ματς για ΠΑΟΚ που συνέτριψε τα Τρίκαλα

Μπορεί το γκολ των Τρικάλων στο α’ ημίχρονο να έκοψε προ στιγμή τη… φούρια του ΠΑΟΚ, αλλά η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ανέβασε ταχύτητα στο β’ μέρος και με τον Μάτος να δίνει το αγωνιστικό… σύνθημα, διέλυσε τους γηπεδούχους 5-1!

Με αυτό το σκορ δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης για το ποια ομάδα θα βρεθεί στη φάση των «8», με τον Δικέφαλο να επιβεβαιώνει το ρόλο του φαβορί, αποφεύγοντας τις κακοτοπιές και πλέον πάει αρκετά ήρεμος στη διακοπή, για να γεμίσει και τις «μπαταρίες» του.

Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ο Μάτος που πέτυχε δύο γκολ (5′, 57′), αλλά και ο Πέλκας που συνέχισε με την ίδια διάθεση, είτε παίζει σε ένα βατό ματς Κυπέλλου, είτε σε ντέρμπι πρωταθλήματος. Σημαντικό γεγονός της αναμέτρησης, η επάνοδος του Μυστακίδη για 8 λεπτά, έπειτα από 8 μήνες απουσίας λόγω του σοβαρότατου τραυματισμού τον Απρίλιο.

Σκόρερ για τον ΠΑΟΚ, πλην του Μάτος, οι Μπίσεσβαρ (70′), Κάμπος (80′) και Σάκχοφ (90’+4′) ενώ είχε ισοφαρίσει στο α’ ημίχρονο (15′) ο Πάνος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τρίκαλα: Αποστολίδης, Βέρτζος, Γιαννίτσης (Ζγκούρι 66΄), Κοτσώνης, Πάνος, Γκόλιας, Χιντζίδης (Ντίνας 66΄), Τόμιτς, Ανδρεόπουλος (Τσιάρας 77’ ), Γροντής, Καπός.

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μπίσεσβαρ (Μυστακίδης 82΄), Πέλκας (Κουλούρης 77’), Λημνιός (Κάμπος 68’ ), Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πρίγιοβιτς.

Πηγή: Sport-fm.gr

Share it