Search

“Κρέμασε” τα γάντια του ο Μίκα Γκσπούρνινγκ που ανέλαβε προπονητής τερματοφυλάκων της Ουνιόν Βερολίνου!

Την απόφαση να “κρεμάσει” τα γάντια του και να αναλάβει προπονητής τερματοφυλάκων αποφάσισε στα 36 του ο βετεράνος πια πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης, Μίκαελ Γκσπούρνινγκ.

Ο Μίκα που φόρεσε με μεγάλη επιτυχία απο το 2007 μέχρι και  το 2012 με πάνω απο 58 συμμετοχές την φανέλα της Ξάνθη, μετά απο μια σπουδαία καριέρα οπού τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα των Σάλκε και Ουνιόν Βερολίνου, πήρε την απόφαση αυτή μετά την πρόταση που του έκανε ο σύλλογο του Βερολίνου βλέποντας τον χαρισματικό κίπερ να αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα για τους νέους κίπερ της ομάδας αλλά και τον πατρικό τρόπο που βοηθά τους έτερους τερματοφύλακες της ομάδας.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της Ουνιόν εξέφρασε την ανυπομονησία του να ξεκινήσει τα νέα του καθήκοντα ως προπονητής τερματοφυλάκων πια, και να βοηθήσει απο το νέο του πόστο πια την ομάδα της Ουνιόν. Ενώ και οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για αυτή τη νέα συνεργασία, δίνοντας μάλιστα συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 στον πρώην κίπερ της Ξάνθης

 

Share it