Search

Εξαιρετική παρουσία των Ακαδημιών ΠΑΟΚ Κομοτηνής και Ισαακίου στο τουρνουά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Παντελή Κυριακίδη!

Εξαιρετική παρουσία τόσο εντός γηπέδου όσο και με την εν γένει τους συμπεριφορά και εκτός αυτού, είχαν οι Ακαδημίες των ΠΑΟΚ Κομοτηνής και ΠΑΟΚ Ισαακίου στο ξεχωριστό τουρνουά που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Παντελή Κυριακίδη.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο μικρός Παντελής τη νύχτα της 24ης Μαΐου του 2009  είχε σοβαρό τροχαίο, και έκτοτε παρέμεινε καθηλωμένος σε άγρυπνο κώμα. Επέστρεφε από ποδοσφαιρικό τουρνουά μαζί με τον πατέρα του, όταν συνέβη το μοιραίο τροχαίο. Ο πατέρας χάθηκε, ο γιος μάχεται ακόμα.

 

Και αυτή τη χρονιά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα Τμήματα Υποδομής της στηρίζουν τον Παντελή, διοργανώνοντας το τουρνουά «Παντελής Κυριακίδης»  με τη συμμετοχή συνεργαζόμενων ακαδημιών ανάμεσα τους και οι δύο Θρακιώτικες, ΠΑΟΚ Κομοτηνής και ΠΑΟΚ Ισαακίου. Το τουρνουά αφορά στις ηλικιακές κατηγορίες προπαιδικού, τζούνιορ, προτζούνιορ και bambini.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι εξής συνεργαζόμενες ακαδημίες: Mundialito, Aετός Ορφανού, ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Αλεξάνδρος Κιλκίς, Εθνικός Αξιούπολης, ΠΑΟΚ Κουλούρας, ΠΑΟΚ Ισαακίου, ΠΑΟΚ 2006, Μακροχώρι, ΠΑΟΚ Πατριαρχείου, Ηρακλής Λάρισας, ΠΑΟΚ Αγίου Βασιλείου, ΠΑΟΚ Δράμας, Χριστό Σερρών, ΠΑΟΚ Κοίλα Κοζάνης, ΠΑΟΚ Καβάλας.

Share it