Search

Οι πιθανές ημερομηνίες για την συνέχεια του αγώνα του Ζυγού με την Ασπίδα που διεκόπη για την ΕΠΣ Ξάνθης!

Aμεσα θα ολοκληρωθεί το παιχνίδι μεταξύ του Ηρακλή Ζυγού και της Ασπίδας Ξάνθης που διεκόπη στο ημίχρονο λόγω της έντονης βροχής που έπεσε το απόγευμα της Κυριακής στην Ξάνθη, που μετέτρεψε το γήπεδο σε βούρκο κάνοντας αδύνατη την συνέχεια του αγώνα με τον διαιτητή της αναμέτρησης Θεόδωρο Γιαπουτζή να προχωρά στην διακοπή του.

Σήμερα κιόλας στις 15:00 , όπως ορίζει ο ΚΑΠ, θα συνεχιστεί το ματς καθώς η ΕΠΣ Ξάνθης αποφάσισε  να προχωρήσει στον άμεσο ορισμό της συνέχειας του αγώνα, με την διεξαγωγή του δευτέρου μέρους, λόγω και το πολύ καλού καιρού που υπάρχει από το πρωί στην Ξάνθη που επιτρέπει την  ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Το ματς θα συνεχιστεί με την έναρξη του δευτέρου μέρους, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν όπως ήταν δηλαδή η Ασπίδα με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Χατζηγεωργίου, όπως και η ομάδα του Ζυγού λόγω της αποβολής του Παύλου Κριεζή . Θυμίζουμε πως εκείνη την στιγμή το σκορ ήταν 2-2 χάρις τα τέρματα των Παύλου και Γιώργου Κριεζή που ισοφάρισαν και τις δύο φορές το προβάδισμα της Ασπίδας με Νίκο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χριστοφορίδη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ

Share it