Search

Κρατάει τους βαθμούς και τα καλά διαστήματα ο Εθνικός (photos)

Δίχως να εντυπωσιάσει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επικράτησε 1-0 του Έβρου Σουφλίου στο «Φώτης Κοσμάς».

Οι παίκτες των Παπαράδη – Φλώρου μπορεί να μην κατάφεραν να παίξουν το ποδόσφαιρο που θέλουν να βλέπουν οι προπονητές τους καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, πήραν όμως το τρίποντο κόντρα στο Σουφλί και πλέον ισοβαθμούν με τον Ορέστη Ορεστιάδας στην 2η θέση, όντας 4 πίσω από την πρωτοπόρο Θράκη Φερών.

Ο Εθνικός είχε το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όπως και τις περισσότερες φάσεις για γκολ και κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ημίχρονο είχε τρεις καλές ευκαιρίες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν από την πλευρά τους μία καλή στιγμή. Τελικά ο Δορουγιδένης στο 38′ έδωσε τη λύση βάζοντας μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, τέρμα που αποδείχθηκε «χρυσό».

Στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 48′ ο Γκαϊδατζής προσπάθησε να απειλήσει με προβολή αλλά χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ. Στο 55′ και στο 59′ δύο σουτ για Εθνικό έφυγαν άουτ χωρίς να απειληθεί ο γκολκίπερ, ενώ για να βρούμε την επόμενη σημαντική φάση στο ματς θα πρέπει να πάμε στο 87′ όταν ο Γιαννόπουλος του Έβρου έφυγε τέτ α τετ με τον Κυριακίδη αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 90+1 ένα μακρινό σουτ για το Σουφλί έφυγε άουτ, ενώ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων θα χαθεί μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 με χαμένο τετ α τετ κατά το οποίο η μπάλα έφυγε έξω.

Συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξ/πολης: Κυριακίδης, Δορουγιδένης, Ράλλης, Λίτσιος, Τσαπάνης, Πουλουκτσής, Δεδελούδης (63′ Τσαχιρίδης), Τζελέπης, Γκαϊδατζής, Σιμτσάκης (84′ Αμπράσης), Καρακασίδης (70′ Αγοράκης).

Έβρος Σουφλίου: Δουλούδης, Μπάμνιος, Παπαναστασίου (82′ Λειλέκτσογλου), Μπετζέκας, Πατέλης, Ράλλης, Πρεπούδης (78′ Λαζίδης), Πετκίδης, Βασβάνης (63′ Σιούης), Τσομπανούδης, Γιαννόπουλος.

Διαιτητής: Ουζουνίδης – Βοηθοί: Σαμουρκασίδης, Παλαιοπάνης

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

Share it