Search

LIVE: Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη της 10ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των αγώνων της 9ης στροφής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και φυσικά των παιχνιδιών των ομάδων της Θράκης, Αετός Ορφανού – ΑΕ Διδυμοτείχου, Δόξα Προσκυνητών – Νέστος Χρυσούπολης και Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καβάλα.

Ρεπορτάζ από τα γήπεδα: Νεκτάριος Αμποβιανίδης & Κώστας Νασούδης.

Το live συντονίζει: Βλαδίμηρος Αρζίδης.

Όλα τα παιχνίδια διεξάγονται στις 15:00 με εξαίρεση το Ελπίς Σκουτάρεως – Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής που είναι προγραμματισμένο για τις 17:00. Η αγωνιστική στον 1ο όμιλο ξεκίνησε χθες Σάββατο, με τον Άρη Αβάτου να αναδεικνύεται ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου (θυμηθείτε τι έγινε στο παιχνίδι εδώ).

Το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Αετός Ορφανού – ΑΕ Διδυμότειχου (15:00)
Διαιτητής: Γεωργιτσόπουλος (Δράμας)
Βοηθοί: Χασιώτης, Ραφικάλης (Δράμας)

Δόξα Προσκυνητών – Νέστος Χρυσούπολης (15:00)
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Έβρου)
Βοηθοί: Τερζόπουλος, Κίτσος (Έβρου)

Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (15:00)
Διαιτητής: Ασβεστόπουλος (Κιλκίς)
Βοηθοί: Κωτούλας, Ζιγκερίδης (Κιλκίς)

Ορφέας Ξάνθης – ΑΟ Καβάλα (15:00)
Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Τσιότσιος, Φράγιος (Μακεδονίας)

Ελπίς Σκουτάρεως- Μέγας Αλέξνδρος Καρπερής (17:00)
Διαιτητής: Τσιαουσίδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Παπαδόπουλος, Ανδρέου (Μακεδονίας)

 

14:20 Η κακοκαιρία που έπληξε (και πλήττει ακόμη σε πολλά σημεία) την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, χτύπησε απ’ τις πρώτες πρωινές ώρες με ιδιαίτερο μένος το Νομό Ροδόπης και την Κομοτηνή, και όπως είναι εύλογο δεν θα μπορούσε το Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης, να αποτελέσει εξαίρεση. Ο αγωνιστικός χώρος θυμίζει λίμνη, με τη συσσώρευση υδάτων να επεκτείνεται σχεδόν σε όλο το τμήμα του. Από νωρίς το πρωί οι ιθύνοντες προσπαθούν με αντλίες να απομακρύνουν το νερό, αλλά η ένταση της βροχής που έπεφτε αδιάκοπα μέχρι τις 12:00 δεν το επέτρεψε να γίνει, μέχρι και πριν λίγα λεπτά.

Με επέμβαση του Ερυθρού Σταυρού και των αντλιών που προσκόμισε, η κατάσταση άλλαξε τα τελευταία λεπτά, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο -αυτή την στιγμή-  για κανονική έναρξη της αναμέτρησης.

 

14:23 Ξεκινάμε τον κύκλο με τις 11αδες, με το παιχνίδι του Ξηροποτάμου με τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

Για τους γηπεδούχους ξεκινάνε οι: Κιουμουρτζής, Γκαρακλίδης, Κονταξής, Τσιάρας, Βραμέντσαλης, Βουτσινάς, Δημητριάδης, Μπάμπουρας, Πετρόπουλος, Κουμπρόγλου, Μπερούκας.

Αλλαγές: Παπίτσας, Καραγκιοζίδης, Αμαραντίδης, Ζιάκκας, Κυσίδης, Κεχαγιάς, Σταμπούλης.

Για τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου θα ξεκινήσουν οι: Συνοδινός, Χατζήπαπα, Πλασταράς, Μίλλερ, Λεφής, Κούτρας, Σαμαράς, Ανυφαντάκης, Μαυράκης, Κρασσώνης, Πανουργιάς.

Αλλαγές: Κορωνάκης, Αλεξακούδης, Ηλιόπουλος, Παγώνης, Γάιδας, Τσορτανίδης, Παρασκευόπουλος.

 

14:35 Συνεχίζουμε με το παιχνίδι του Ορφέα Ξάνθης με τον ΑΟ Καβάλα στην πόλη της Ξάνθης, εκεί που εδώ και πολύ λίγα λεπτά έχει ξεκινήσει να βρέχει και πάλι, χωρίς να τίθεται εν αμφιβόλω η διεξαγωγή του αγώνα, μιας και ο αγωνιστικός χώρος του ΑΟΞ είναι σε καλή κατάσταση.

Για τον γηπεδούχο Ορφέα θα ξεκινήσουν οι: Ρούφος, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Τορομανίδης, Κατράκης, Μαυρόπουλος, Μαλαδένης, Χαλήλ, Πασχαλάκης, Μπουνταγκίδης, Χιντ Ιμέρ.

Αλλαγές: Καλλίδης, Καραγκιόζης Ι., Καραγκιόζης Β., Χατζήπαπας, Τσιλιγγίρης, Ζυκολάρης, Μουμίν.

Ο ΑΟΚ θα ξεκινήσει με τους: Δήμηζα, Παλαμούδη, Λυμπεράκη, Παπαστεριανό, Σεχού, Ψάλτη, Παπαδόπουλο, Μπλιο, Αδαμάκη, Ρομπέρ, Βαλαβανόπουλο.

Αλλαγές:  Ντουρτμες, Χατζηκυριάκου, Τσακιρίδης, Ζαρωτιάδης, Παγκάκης, Θωμαϊδης, Παυλίδης. 

14:45 Κανονικά θα ξεκινήσει το ματς στην Κομοτηνή. Πάμε να δούμε και εκεί συνθέσεις.

Δόξα Προσκυνητών: Νικολίτσας, Παζουλιάς, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Χακάν, Τρίχας, Δραγανίδης, Κρεμμυδάς, Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Ιωαννίδης.

Αλλαγές: Περτσάς, Κελεσίδης, Γαβριήλ, Ζήνωνος, Φαρμάκης, Καραγιαννίδης, Γιόλδασης.

Νέστος Χρυσούπολης: Αθανασίου, Μπαντάνης, Φραγκούλης, Παυλακάκης, Ναουμίδης, Λαδάκης, Μαϊδάνος, Παπαδόπουλος, Κρολ, Κόβατσης, Αρέτας.

Αλλαγές: Τσάκωνας, Μούτσα, Τσανατσόγλου, Κισά-Ομέρ, Μιχαηλίδης, Κλοκίδης, Αϊβαζόγλου.

 

15:02 Έναρξη των αναμετρήσεων…

15:05 Κλείνουμε τον κύκλο των συνθέσεων με το παιχνίδι στο Οφρύνιο.

Αετός Ορφανού: Τοπαλίδης, Παυλίδης, Κάπατζης, Κωνσταντινίδης, Μαυρομάτης, Καραγιαννίδης, Ελέζι, Τζαμπέγια Φ., Τζαμπέγια Γ., Αποστολίδης, Σαβατιανός.

Α.Ε.Δ.: Συριτούδης, Θάνος, Καζάλας, Κουρδάκης, Τζανετάκος, Πετρόπουλος, Εμρέ, Αβογιάν, Πατιαλιάκας, Γιαννόπουλος, Νικολαΐδης.

15:12 Δύο καλές στιγμές για τον Νέστο Χρυσούπολης στην Κομοτηνή. Στο 8′ σουτ του Κόβατση πέρασε άουτ και στο 10′ ο Μαϊδάνος απέιλησε, με τον Νικολίτσα να διώχνει σε κόρνερ.

15:18 Δεν υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο στην Ξάνθη. Παιχνίδι με πολλές μονομαχίες και τη μπάλα να παίζεται στο κέντρο…

15:22 Άτυχη η ΑΕΔ στο Οφρύνιο. Στο 3ο’ λεπτό ο Τζανετάκος έπειτα από κόρνερ σηκώθηκε ψηλότερα απο όλους, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Από κει καιπέρα δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο από κάποια πλευρά, με την ΑΕΔ να στέκεται πολύ καλά.

15:25 Συνεχίζει να απειλεί ο Νέστος. Ο Κόβατσης έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνά άουτ στο 22’…

15:27 Σημαντική ευκαιρία για τον Ορφέα στην Ξάνθη στο 23ο λεπτό! Λάθος εκτίμηση της φάσης απο Δήμιζα, που γλίστρησε και εχασε την ισορροπία του με τον Πασχαλάκη απο τρομερά πλεονεκτική θέση να αστοχεί!

15:31 Παραλίγο να αιφνιδιάσει ο Μαυράκης τον Κιουμουρτζή στον Ξηροπόταμο, όμως ο τερματοφύλακας τον γηπεδούχων κατάφερε τελευταία στιγμή και με γροθιές, δεν επέτρεψε στον μεσοεπιθετικός της Δόξας Σιδηροχωρίου να χριστεί σκόρερ απ’ το σημείο του κόρνερ.

15:35 Στο 32ο’ λεπτό απειλεί η Δόξα Προσκυνητών, αλλά το σουτ του Σιχλιμοίρη πέρασε πάνω απ’ τα δοκάρια…

15:37 Προσπάθεια για την Καβάλα στο 34με τον Παπαδόπουλο στο γήπεδο του ΑΟΞ. Ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα άουτ…

15:40 Απειλεί με τον Χακή Τζαμπάζ ο Ορφέας, αλλά ο Δήμηζας του στερεί το γκολ, απομακρύνοντας σε κόρνερ…

15:45 Γκολ στον Ξηροπόταμο, γκολ και στο Οφρύνιο!

15:48 Είναι αρνητικά τα νέα για τις ομάδες της Θράκης, καθώς οι αντίπαλοι ανοίγουν το σκορ και πάνε προηγούμενες στα αποδυτήρια. Ο Τζαμέγια Φ. στο 39′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Συριτούδη για το 1-0 στο Οφρύνιο, με τον Μπερούκα να ανοίγει το σκορ για τον Ξηροπόταμο στο παιχνίδι με τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου…

15:50 Ημίχρονο στις αναμετρήσεις του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής…

Δόξα Προσκυνητών-Νέστος Χρυσούπολης 0-0

Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-0 (45′ )

Αετός Ορφανού-ΑΕ Διδυμοτείχου 1-0 (39′ Τζαμέγια Φ.)

Ορφέας Ξάνθης-Καβάλα 0-0

(17:00) Ελπίς Σκουτάρεως-Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής

 

16:03 Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου σε όλες τις αναμετρήσεις…

16:05 Αλλαγή για τον Ορφέα στην ανάπαυλα, ο Χατζήπαπας στη θέση του Μπουνταγκίδη. Η βροψή στην Ξάνθη γίνεται όλο και πιο έντονη, σε σημείο να καταστεί αναγκαίο να ανοίξουν οι προβολείς του γηπέδου. Καταρρακτώδης η βροχή, σκοτεινός ουρανός, μικρή η ορατότητα…

16:08 Σουτ του Μπαντάνη για τον Νέστο στην Κομοτηνή, η μπάλα φεύγει άουτ…

16:13 Γκολ στην Ξάνθη για τον Ορφέα!!!

Ο Χαλίλ Ιμπ΄ραμ με πολύ όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ νικάει τον Δήμηζα που ήταν εκτός εστίας και βάζει μπροστά τον Ορφέα!

16:15 Δύο αλαλγές για τη Δόξα Προσκυνητών μέχρι τώρα. Έξω Κρεμμύδας και Χακάν, μέσα Καραγιαννίδης και Κελεσίδης.

 16:17 Νέα καλή στιγμή για τον Νέστο Χρυσούπολης. Ο Λαδάκης στο 58 αστόχησε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπαντάνη…

16:20 Αλλαγή για τον Ορφέα. Έξω ο Χιντ Ιμέρ μέσα ο Μουμίνογλου…

16:22 Στον Ξηροπόταμο μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, αλλά ο Μίλλερ κρατά στο ματς τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, απομακρύνοντας πάνω στη γραμμή…

16:24 ΓΚΟΛ για τους Προσκυνητές!!!

Ο Σχιλιμοίρης είναι αυτός που με πλασέ δίνει προβάδισμα στην ομάδα του στο 67′! Ο Τρίχας έκανε τη σέντρα, οι αμυντικοί του Νέστου δεν απομάκρυναν καλά και το έργο του Σιχλιμοίρη από κει και πέρα δεν ήταν δύσκολο…

Πριν το γκολ, οι Προσκυνητές έχασαν μια ευκαιρία με τον Μίσχο στο 60 με απευθείας εκτέλεση φαουλ. Φάση είχε και ο Νέστος αλλά ο Νικολίτσας είπε όχι στον Μαιδάνο..

16:25 Ακυρώθηκε γκολ για το Σιδηροχώρι στον Ξηροπόταμο.

16:29 Κόκκινη για τον Τσιάρα. Με 10 μένει ο Ξηροπόταμος στο παιχνίδι με τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου…

16:35 Και άλλη κόκκινη στον Ξηροπόταμο! Ο προπονητής των γηπεδούχων αποβάλλεται σ’ ένα ματς που στα τελευταία λεπτά έχει πολλή ένταση…

16:37 Γκολ στην Κομοτηνή!

Ο Παυλακάκης ισοφαρίζει για τον Νέστο μετά από κόρνερ του Τσανακτσόγλου, με τη μπάλα να βρίσκει σε κάποιο σώμα…

16:39 Ανατροπή στην Κομοτηνή!!

Ο Κρολ φέρνει τούμπα το ματς, βάζοντας σε ρόλο οδηγού τον Νέστο στο 81ο λεπτό. Μέσα σε 3′ λεπτά (78 και 81′) οι φιλοξενούμενοι κάνουν το 1-0, 1-2!

16:45 Αυξάνεται η αγωνία στις καθυστερήσεις καθώς όλες οι αναμετρήσεις των θρακιώτικων ομάδων είναι ρευστές στο σκορ…

16:50 Μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για τη Δόξα Προσκυνητών, αλλά ο Κελεσίδης βλέπει τον τερματοφύλακα του Νέστου να του αρνείται το γκολ μετά από κόρνερ…

16:55 Τέλος στις αναμετρήσεις των ομάδων της Θράκης χωρίς να αλλάξει κάτι στα τελευταία λεπτά…

Τεράστια νίκη για τον Ορφέα κόντρα στον ΑΟΚ, ψυχρολουσία για τους Προσκυνητές στα τελευταία λεπτά, όπου το 1-0 υπέρ τους έγινε 1-2 και ήττα για Α.Ε.Διδυμοτείχου και Σιδηροχώρι σε Οφρύνιο και Ξηροπόταμο…

Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε μαζί μας το live της 10ης αγωνισιτκής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου…

Τη live ενημέρωση στηρίζουν οι επιχειρήσεις:

Γεωργικά Εφόδια ΛΙΑΓΚΗΣ

Στον «Λιάγκη» μπορείτε να βρείτε γεωργικά είδη, σπόρους, λιπάσματα,γεωργικά προϊόντα και γεωργικά φάρμακα, εξαιρετικής ποιότητας, στις καλύτερες τιμές. Θα μας βρείτε επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 87 στην Κομοτηνή.

Λεχούδης

Η εταιρία Ν.ΛΕΧΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ικανή να προσφέρει γεύσεις για όλες τις ανάγκες και διαθέτει 5 σημεία λιανικής πώλησης σε Ξάνθη(1) , Ίασμο(2) και Κομοτηνή(2), καθώς και ένα ευρύ δίκτυο χονδρικής πώλησης σε όλη τη Θράκη. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων βρίσκονται στο κόμβο της Εγνατίας οδού Ιάσμου. Η εταιρία έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό ISO 22000 που αυτό πρακτικά σημαίνει πως η διαχείριση, η ασφάλεια και ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων, βρίσκονται σε άριστα επίπεδα και με την υπογραφή της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Αρχής σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης προϊόντων.

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

The Cups

Στο The Cups, στο οποίο από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες, μπορείτε να δοκιμάσετε ροφήματα και ποιοτικό καφέ, ο οποίος πέρα από μια απλή διαδικασία, αποτελεί απόλαυση. Θα μας βρείτε επί της οδού Ορφέως 41 στην Κομοτηνή.

Περί Ανέμων & Υδάτων

peri anemon kai ydaton

Στο Περί Ανέμων & Υδάτων μπορείτε να απολαύσετε μοναδικούς αρωματικούς καφέδες και ροφήματα, να παρακολουθείσετε τους αγαπημένους σας αγώνες, να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια, τάβλι και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Νικηφόρου Φωκά 2 στον πεζόδρομο του ταχυδρομείου στην Αλεξανδρούπολη.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Οι επιχειρήσεις απ’ το Διδυμότειχο: New York Cafe-Bar, το Μουσικό Καφενείο «Νόστος», Nektarios Biliakakis Photography, το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων «Τερτσούδης Χρήστος» και το Πρακτορείο ΟΠΑΠ «Τσινούδη-Μπαμπούρα».

 

Share it