Search

Στο τουρνουά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Παντελή Κυριακίδη ΠΑΟΚ Κομοτηνής και Ισαακίου!

Από τη νύχτα της 24ης Μαΐου του 2009 πέρασε πολύς καιρός. Οχι για όλους. Για την οικογένεια του Παντελή Κυριακίδη, ο χρόνος σταμάτησε εκεί. Μία στιγμή ήταν δυστυχώς αρκετή για να αλλάξει τη μοίρα του παιδιού, παίκτη των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ.

Ο Παντελής έκτοτε παραμένει καθηλωμένος, σε άγρυπνο κώμα. Επέστρεφε από ποδοσφαιρικό τουρνουά μαζί με τον πατέρα του, όταν συνέβη το μοιραίο τροχαίο. Ο πατέρας χάθηκε, ο γιος μάχεται ακόμα.

Και αυτή τη χρονιά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα Τμήματα Υποδομής της στηρίζουν τον Παντελή, διοργανώνοντας το τουρνουά «Παντελής Κυριακίδης» στις 16 και 17 Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή συνεργαζόμενων ακαδημιών ανάμεσα τους και οι δύο Θρακιώτικες, ΠΑΟΚ Κομοτηνής και ΠΑΟΚ Ισαακίου. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στα γήπεδα Champions και Λέοντες από τις 11.00 έως τις 17.00. Το τουρνουά αφορά στις ηλικιακές κατηγορίες προπαιδικού, τζούνιορ, προτζούνιορ και bambini.

Στο τουρνουά συμμετέχουν οι εξής συνεργαζόμενες ακαδημίες: Mundialito, Aετός Ορφανού, ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Αλεξάνδρος Κιλκίς, Εθνικός Αξιούπολης, ΠΑΟΚ Κουλούρας, ΠΑΟΚ Ισαακίου, ΠΑΟΚ 2006, Μακροχώρι, ΠΑΟΚ Πατριαρχείου, Ηρακλής Λάρισας, ΠΑΟΚ Αγίου Βασιλείου, ΠΑΟΚ Δράμας, Χριστό Σερρών, ΠΑΟΚ Κοίλα Κοζάνης, ΠΑΟΚ Καβάλας.

Share it