Search

Ο Μανώλης Κολυμπάδης, Γ.Γ. της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στο SportsAddict!

Μία αποκλειστική συνέντευξη στο SportsAddict.gr και στον Κοσμά Πανταζή, έδωσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Μανώλης Κολυμπάδης.

Ο κ. Κολυμπάδης βρέθηκε για 2 μέρες στον Έβρο και επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα, όπου είδε από κοντά τις εγκαταστάσεις στις οποίες δρουν οι σύλλογοι του πινγκ πονγκ, δηλαδή οι Εθνικός & Φάρος Αλεξ/πολης και η Φιλία Ορεστιάδας.

Μιλώντας στην κάμερα του SportsAddict τόνισε ότι τα πράγματα που είδε στον Έβρο υπερκαλύπτουν τις ανάγκες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και πολύ σύντομα ο κόσμος της περιοχής θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει πανελλήνιες διοργανώσεις. Πέρα όπως είπε αυτών που γίνονται τώρα στο πλαίσιο των προκριματικών φάσεων και κάποιων αγωνιστικών της Α2 ή της Β’ Εθνικής, θα διεξαχθούν τελικές φάσεις πανελληνίων πρωταθλημάτων, αναπτυξιακά πρωταθλήματα, ενώ στην Ορεστιάδα θα πραγματοποιούν και αγώνες της Α1 κατηγορίας.

Ο κ. Κολυμπάδης είπε χαρακτηριστικά: «Θα  δώσουμε την ευκαιρία να σταματήσει λίγο η αιμοραγία της συνεχούς μετακίνησης της περιοχής προς την Θεσ/νίκη και την Αθήνα. Κάποια στιγμή δηλαδή να πληρώσουν και οι άλλοι τα μεταφορικά τους και όχι μόνο οι αθλητές του Έβρου».

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε τον κ. Κολυμπάδη και για το πως είναι αυτή τη στιγμή τα πράγματα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, στην οποία πρόσφατα εκλέχθηκε Γενικός Γραμματέας.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης το οποίο είναι ένας από τους χώρους που χρησιμοποιούν Εθνικός και Φάρος. Μαζί με τον Μανώλη Κολυμπάδη ήταν ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής ΕΦΟΕΠΑ Τάκης Τζόβολος, ο έφορος επιτραπέζιας αντισφαίρισης Εθνικού Δημήτρης Κυραδενίδης και ο προπονητής Ανδρέας Νικολακάκης.

Κάμερα – Μοντάζ: Γιώτα Τσικάκη

Share it