Search

Ο απολογισμός των επαναληπτικών προημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης!

Με 14 τέρματα τρεις νίκες φιλοξενούμενων και μία γηπεδούχου ολοκληρώθηκε η φάση των “8” του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης!

Η Δόξα Προσκυνητών “σεληνιάστηκε” και πέτυχε 8! τέρματα επί του ΠΑΟΚ Κοσμίου, κερδίζοντας προφανώς πολύ πιο άνετα από όσο περίμεναν οι περισσότεροι, την πρόκριση, ενώ η άλλη εκπρόσωπος της τρίτης Εθνικής, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, πέτυχε και δεύτερη νίκη κόντρα στην Ελπίδα Σαπών. Η Δόξα Γρατινής επικράτησε με 1-0 του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων και βρίσκεται πλέον στα ημιτελικά, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που είχε το μυαλό του στο αυριανό ντέρμπυ με την Δόξα Γρατινής, ηττήθηκε με 1-2, με το 1-3 του πρώτου αγώνα όμως να του δίνει την πρόκριση.

Ελπίδα Σαπών-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-2

Έφερε εις πέρας το καθήκον της η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, η οποία επικράτησε και δεύτερη φόρα της Ελπίδας Σαπών. Οι γηπεδούχοι ούτως ή άλλως είχαν να ανέβουν ένα βουνό προκειμένου να διεκδικήσουν την πρόκριση, με την ομάδα του κυρίου Στοΐνοβιτς όμως να παρουσιάζεται σοβαρή και να επικρατεί με 0-2. Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι, με τον Παγώνη να βάζει μπροστά την ομάδα του και τον Πανουργιά να σημειώνει το τελικό 0-2.

Δόξα Γρατινής-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 1-0

Μετά από ένα πολύ ωραίο ματς, η Δόξα επιβεβαίωσε την υπεροχή της και κατάφερε να φτάσει στην νίκη με 1-0, κερδίζοντας ταυτόχρονα και την πρόκριση. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αφού οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές καλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Σπάρτακου, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την άλλη είχαν και αυτοί τις στιγμές τους, χωρίς ωστόσο να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί. Το μοναδικό τέρματα της αναμέτρησης σημείωσε ο Μουζασβίλι με σουτ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

ΠΑΟΚ Κοσμίου-Δόξα Προσκυνητών 0-8

Με 0-8 επικράτησε η Δόξα Προσκυνητών του ΠΑΟΚ Κοσμίου, υπερανατρέποντας το 0-1 του πρώτου αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στους γηπεδούχους, οι οποίοι παρουσίασαν μια κάκιστη εικόνα και μοιραία αποκλείστηκαν από την συνέχεια της διοργάνωσης, “παραδίδοντας” τον θρόνο τους. Τα τέρματα της Δόξας σημείωσαν οι Ιωαννίδης, Φαρμάκης, Σιχλοιμίρης(4), Γαβριήλ και Βάσκος.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Δόξα Σώστη 1-2

Τα…χρειάστηκε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, που δεν παρουσιάστηκε όσο σοβαρός θα έπρεπε στον προχθεσινό αγώνα, σκεπτόμενος ήδη το αυριανό σούπερ ντέρμπυ με την Δόξα Γρατινής. Η Δόξα Σώστη από την άλλη, όντας αποφασισμένη να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης είχε, άνοιξε το σκορ με τον Παπουτσή. Ο Μέγας στο τελευταίο δεκάλεπτο ισοφάρισε με τον Ντεμιρτσίδη, ενώ το τελικό 1-2 σημείωσε λίγα λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος Δ.

Έτσι η τετράδα των ημιτελικών αποτελείται από τις τρεις Δόξες Προσκυνητών, Νέου Σιδηροχωρίου και Γρατινής, αλλά και τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, που ήταν ο περσινός φιναλίστ του θεσμού. Όπως καταλαβαίνετε ο θεσμός του Κυπέλλου αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστικός, με την ημερομηνία της κλήρωσης να καθορίζεται το προσεχές διάστημα!

Share it