Search

Σημαντικές επιτυχίες για δύο αθλητές του Κ.Ο. Ξάνθης σε επετειακή διεθνή διασυλλογική διοργάνωση στην Δράμα!

Νέες επιτυχίες για τον Κολυμβητικό Όμιλο Ξάνθης,  που συμμετείχε στην επετειακή διεθνής διασυλλογική διοργάνωση κολύμβησης προ αγωνιστικών κατηγοριών που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Δράμας.

Οι αγώνες διεξήχθησαν για 20η συνεχόμενη χρονιά στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κλειστού Κολυμβητηρίου Δράμας όπου συμμετείχαν 332 αθλητές, από συλλόγους της Β. Ελλάδος, της Βουλγαρίας και της Τουρκίας.

Στην σχετική του ενημέρωση ο ΚΟΞ σημειώνει:

Στους συγκεκριμένους αγώνες σημειώθηκαν νέα ατομικά ρεκόρ και γενικά αξιοσημείωτες επιδόσεις σε προ αγωνιστικό επίπεδο από το σύνολο των αθλητών. Σημαντικές επιδόσεις των αγώνων για τον σύλλογό είναι η κατάκτηση μεταλλίων από 2 αθλητές. Ο ΚΟΞ έδωσε το παρών με 5 αθλητές προ αγωνιστικών κατηγοριών ηλικίας 09-12 ετών!!!

Οι αθλητές μας κατάφεραν για ακόμα μια φορά να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να κάνουν νέα ατομικά ρεκόρ και να κατακτήσουν συνολικά 2 μετάλλια. Συγκεκριμένα ο Καραγιαννίδης Μάξιμος-Βέργος κατέκτησε την 3η θέση στα 200μ ελεύθερο και ο Μουτουσίδης Κωνσταντίνος-Νικόλαος την 3η θέση στα 50μ ελεύθερο

Μετά το τέλος των αγώνων, με πολλά μεγάλα χαμόγελα, διασκεδάσαμε στην Ονειρούπολη Δράμας όπως μόνο ο ΚΟΞ ξέρει!!! Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Κολυμβητικό Όμιλο Δράμας, που παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα, κατάφερε, για ακόμα μια φορά, να διοργανώσει επιτυχημένους αγώνες γεμάτους κέφι.

Share it