Search

Παρέλαβε το τρακτεράκι του απο τον Δήμο Αβδήρων ο Απόλλωνας Διομηδείας! Το ευχαριστώ στον Δήμαρχο και το νέο έργο που ολοκληρώνεται

Σε μια πολυ σημαντική κίνηση προχώρησε ο Δήμος Αβδήρων, που θέλοντας να συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των ομάδων που ανήκουν στον Δήμο και μετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ξάνθης, κάνοντας τους μάλιστα ένα πολύ όμορφο και ακριβό δώρο.

Έτσι μετά τον Άτλα Σελίνου(θυμηθείτε ΕΔΩ), και η ομάδα του Απόλλωνα Διομηδείας παρέλαβε το δικό της τρακτεράκι, μηχάνημα  χλοοκοπτικών ελκυστήρων για τις ανάγκες συντήρησης του γηπέδου του χωριού, ενώ παράλληλα στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες για την εγκατάσταση φωτισμου στο γήπεδο του Απόλλωνα, όπως και σε αρκετά ακόμη που ανήκουν στον Δήμο Αβδήρων.

Φυσικά αυτή η κίνηση του Δημάρχου, Γιώργου Τσιτιρίδη δεν θα μπορούσε να περάσει στο ντούκου απο τους ανθρώπους του Απόλλωνα που έσπευσαν με ανακοίνωση τους να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους τόσο στον Δήμαρχο όσο και στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, και βετεράνου ποδοσφαιριστή της, Νίκου Μαυρίδη.

Στην ευχαριστήρια ανακοίνωση του ο Απόλλωνας Διομηδείας αναφέρει:

“Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αβδήρων κ. Τσιτιρίδη Γεώργιο καθώς και τον πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαυρίδη Νικόλαο για τις ενέργειες που δημιούργησαν ώστε να αγοραστούν χλοοκοπτηκα τρακτέρ τα οποία παραδόθηκαν σε ομάδες του δήμου Αβδήρων εκ τω οποίων και σε εμάς. Στην φωτογραφία την παράδοση διενεργεί ο προϊστάμενος τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Αβδήρων κ. Αποστόλης στον πρόεδρο της ομάδας μας. Να επισημάνουμε ότι για την δυναμική παρουσία της ομαδας μας ο δήμος έχει στο τελικό στάδιο ( υλοποίηση έργου μηχανικού ) την φώταγωγηση του γηπέδου μας”

Share it