Search

Ο απολογισμός της 10ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 18 γκολ, 2 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 3 νίκες φιλοξενούμενων συνεχίστηκε με την 10η αγωνιστική η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

ΠΑΟΚ Κοσμίου, Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και Ελπίδα Σαπών μείωσαν την διαφορά από την κορυφή, μετά τις νίκες που πέτυχαν. Πρώτη νίκη για τον Κομψάτο Πολυάνθου, επιστροφή στις επιτυχίες για την Δόξα Σώστη και ισοπαλία στις καθυστερήσεις για Ορφέα Ξυλαγανής και Μεσσούνη.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Κομψάτος Πολυάνθου-Ορφέας Στρύμης 3-2

Την πρώτη νίκη της ιστορίας του στην Α’ ΕΠΣ Θράκης πέτυχε ο Κομψάτος Πολυάνθου που επικράτησε με 3-2 του Ορφέα Στρύμης, σε ένα ματς με πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Μόλις στο 10′ οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Μακρή, όμως δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με προβολή του Ροδουσάκη σε 1-1. Ο παίκτης του Κομψάτου πέτυχε χατ-τρικ στο ματς, αφού ήταν εκείνος που έκανε τόσο το 2-1 με σουτ στο 35′, όσο και το 3-1 με κεφαλιά στο 40′. Το μόνο που κατάφερε ο Ορφέας στην συνέχεια ήταν να μειώσει στο τελικό 3-2 με τον Χρηστίδη στο 85′, ενώ στα αρνητικά για την ομάδα του κυρίου Κυνηγόπουλου, ήταν και ο τραυματισμός του πρώτου σκόρερ, Μαυρόπουλου, ο οποίος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο μετά από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα του Πολυάνθου, έχοντας αποκομίσει ένα σκίσιμο στο ζυγωματικό, με αποτέλεσμα να του πραγματοποιηθούν πέντε ράμματα.

Δόξα Σώστη-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 3-1

Επέστρεψε στις νίκες η Δόξα Σώστη, η οποία επικράτησε με 3-1 του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και παρέμεινε στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18′ με το σουτ του Σιόζιου, ενώ έκαναν και το 2-0 στο 37′ με το πλασέ του Λάβδα. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και στο 53′ ο Ανδρίκου, με φοβερή εκτέλεση φάουλ στην συμβολή των δοκών έγραψε το 3-0, ενώ Χουσεΐν Ανούλ με κεφαλιά, μετά το κόρνερ του Χασάν Τζεϋλάν στο 85′ μείωσε στο τελικό 3-1.

Ορφέας Ξυλαγανής-ΑΟ Μεσσούνης 2-2

Ορφέας Ξυλαγανής και Μεσσούνη αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2. Μετά από ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με 0-2, ο Ορφέας κατάφερε να κερδίσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, φέρνοντας το ματς στα ίσα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Η Μεσσούνη άνοιξε το σκορ με σουτ του Κισσούδη στο 25′, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε και το 0-2 στο 62′. Η Ξυλαγανή μείωσε στο 70′ με την κεφαλιά του Γκόγκου και στις καθυστερήσεις του ματς και πάλι ο Γκόγκος με νέα κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-2.

Δόξα Γρατινής-Ελπίδα Σαπών 0-2

Η Ελπίδα Σαπών ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπυ της αγωνιστικής κόντρα στην Δόξα Γρατινής. Οι φιλοξενούμενοι χάρη στα τέρματα του Βαγγέλη Καραθανάση στο 37′ και του Πάλι στο 57′, υποχρέωσαν τους πρωτοπόρους στην πρώτη τους ήττα για φέτος, μειώνοντας την διαφορά από την κορυφή.

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-ΠΑΟΚ Κοσμίου 0-1

Μετά από ένα ματς με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ο ΠΑΟΚ Κοσμίου ήταν ο μεγάλος νικητής, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι κατέκτησαν την νίκη με το αυτογκόλ που σημειώθηκε από τον Βασιλακάκη, ο οποίος στην προσπάθειά του να απομακρύνει το κόρνερ του Πότση στο 52′, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Έτσι το Κόσμιο μείωσε την διαφορά του από την πρωτοπόρο Γρατινή στους τέσσερις βαθμούς και ταυτόχρονα αύξησε την απόστασή του από τον πέμπτο της βαθμολογίας Σπάρτακο, ο οποίος έμεινε στους 18 βαθμούς.

Αναγέννηση Παγουρίων-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-2

Αν και δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο τελικά ο Μέγας επικράτησε τελικά με 0-2 της Αναγέννησης Παγουρίων. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Παπουτσίδη, κατάφεραν με υπερπροσπάθεια να διατηρήσουν το μηδέν στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να αστοχούν στην τελική προσπάθεια. Τελικά στο 65′ ο Γιαννακιτσίδης με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, ενώ στο 75′ ο Ογκουνσότο με κεφαλιά έγραψε το τελικό 0-2.

Share it