Search

Διευκρινίσεις από τον Άθλο Ορεστιάδας για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με ΑΕ Κομοτηνής

Σε ανακοίνωση με σκοπό να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, σχετικά με τα όσα διαδταματίστηκαν στο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕ Κομοτηνής, προχώρησε ο Άθλος Ορεστιάδας.

Η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας μας κόντρα στην ΑΕ Κομοτηνής το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και που πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα παρακάτω :

Α) Στον αγώνα υπήρχε πάθος και ένταση από τους αθλητές των δύο ομάδων λόγω της κρισιμότητας του, καθώς ήταν το ντέρμπι πρωτοπόρων της βαθμολογίας του ομίλου, όμως σε καμία περίπτωση αθλητές και παράγοντες των ομάδων δεν ήρθαν στα χέρια. Οι μεταξύ τους σχέσεις είναι κάτι παραπάνω από φιλικές και αυτό αποδεικνύεται με την διεξαγωγή φιλικών αγώνων, αλλά και την φιλοξενία του τμήματος Παίδων της Α.Ε. Κομοτηνής από τον Άθλο στην Ορεστιάδα τον Απρίλιο 2017 στο διεθνές τουρνουά που διοργάνωσε.

Β) Παράγοντες του Άθλου Ορεστιάδας ποτέ δεν θα μπορούσαν να προτρέψουν αθλητές τους στο να μην χαιρετίσουν τους αντιπάλους τους.

Γ) Όσον αφορά τις «διαφορές» που αναφέρονται σε δημοσίευμα, αυτές είναι αγωνιστικές και μόνο κατά την διάρκεια του αγώνα και όχι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Δ) Όσον αφορά την διαιτησία του αγώνα σαφέστατα και ο Άθλος έχει πολλά και δικαιολογημένα παράπονα, αφού σε καθοριστικά σημεία του 4ου σετ οι διαιτητές υπέπεσαν σε σημαντικά λάθη τα οποία αδίκησαν την ομάδα μας, αλλά και εκνεύρισαν τους αθλητές μας. Επίσης αν αληθεύει ότι ο δεύτερος διαιτητής αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε τέτοιας κρισιμότητας αγώνα της Α2, είναι κάτι το οποίο θα πρέπει στο μέλλον να αποφεύγεται για το καλό του αθλήματος.

Τέλος η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας πιστή στις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι, αυτό που υπόσχεται είναι ότι στον επικείμενο αγώνα κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Ορεστιάδα την Τετάρτη (13/12), η αποστολή της ΑΕ Κομοτηνής θα τύχη άριστης φιλοξενίας».

Photo Credits: Δημήτρης Τριανταφυλλίδης

Share it