Search

Photos: Στιγμές και στοιχεία απο την μεγάλη νίκη του Λεύκιπου Ξάνθης επί του Δημοκρίτειου

Παίζοντας εκπληκτικά στις αρχές των ημιχρόνων η ομάδα του Λεύκιππου Ξάνθης πέτυχε μεγάλη νίκη επικρατώντας με 78-56 του Δημοκρίτειου Κομοτηνής στο ντέρμπι κορυφής του Ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Η ομάδα του Σωτήρη Κοκκινόπουλου προερχόμενοι απο την ήττα-έκπληξη στην Καβάλα απο τον Αστέρα έβγαλε αντίδραση στο παρκέ και με επιβλητική εμφάνιση κυρίως στο πρώτο και τρίτο δεκάλεπτο έφτασε σε μια πολύ μεγάλη νίκη επι της αξιόμαχης ομάδα του Δημοκρίτειου Θράκης, με τους αθλητές της Δήμητρας Δόλωμα να προσπαθούν να αντιδράσουν στο δεύτερο και τέταρτο δεκάλεπτο όμως η ποιότητα των γηπεδούχων οδήγησε τους ξανθιώτες σε μια πολύ μεγάλη νίκη

Πρωταγωνιστές για τους γηπεδούχους οι Σταμπουλής, Ψάλτου και Χρήστου που οδήγησαν την ομάδα τους στο σκοράρισμα, ενώ όλη η ομάδα με τους Παλλάκη και Κουμπάνη σε πολύ καλή μέρα βοήθησαν στο αμυντικό σκέλος. Απο την ομάδα της Κομοτηνής έδωσαν μάχες οι Στασινόπουλος και Κελεπούρης αλλά δεν ήταν αρκετοί για να μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα του Δημοκρίτειου να αποφύγει την πρώτη ήττα στην σαιζόν.

Δεκάλεπτα: 25-13, 41-30(ημίχρονο), 58-39, 78-56(τελικό αποτέλεσμα)

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ(Σ. Κοκκινόπουλος): Κουμπάνης  4, Νταβουλτζόπουλος  2, Δώδος, Στεργίου  2, Σαββίδης, Παϊτάρης, Ψάλτου  17(4), Χατζηαντωνίου  2, Σταμπουλής  24, Παλλάκης 8(1), Κάλφας, Χρήστου  19(1)

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ(Δ. Δόλωμα): Φραντζεσκάκης, Κελεπούρης  11, Αθανασόπουλος 2, Πανταζής, Πέγιος  2, Σαριμπαλίδης, Ζολώτας  8(2), Κώστας 3, Χατζηπαυλίδης  6(2), Ρυακιωτάκης  4, Στασινόπουλος  14, Οικονομάκης  6(1)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it