Search

Σπουδαίο διπλό της Ελπίδας Σαπών κόντρα στην Γρατινή! Πρώτη ήττα για την Δόξα!

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης, η Ελπίδα Σαπών απέδρασε με το πολύτιμο διπλό από την έδρα της πρωτοπόρου και αήττητης μέχρι πρότινος Δόξας Γρατινής, επικρατώντας με 0-2!

Σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και κυριάρχησαν τα νεύρα, οι διαμαρτυρίες και οι πολλές κάρτες από τον ρέφερι της αναμέτρησης, εκ των οποίων και τρεις κόκκινες, οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης, με το οποίο πήγαν και στην ανάπαυλα. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι ισορροπίες άλλαξαν, μετά την αποβολή του Μπαμπούρη με δεύτερη κίτρινη, αλλά παρ’όλα αυτά η Δόξα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα και μάλιστα λίγο αργότερα δέχθηκε και το 0-2. Στο 67′ ο αρχηγός των γηπεδούχων, Βασίλης Αντωνιάδης, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία, ενώ την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε και ο Ρούφος της Ελπίδας στο 81′, με το 0-2 να παραμένει ως το τέλος, αφού η ομάδα του κυρίου Μπόζη ήταν άστοχη, αλλά και άτυχη.

Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει ικανοποιημένη μόνο την ομάδα των Σαπών, η οποία μείωσε την διαφορά από την κορυφή και πλέον στρέφεται στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με το Νέο Σιδηροχώρι, ενώ η Γρατινή θα πρέπει να αφήσει πίσω της αυτή την εμφάνιση και να επικεντρωθεί στις δύο τελευταίες αλλά δύσκολες μάχες που έρχονται για το 2017, σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα κόντρα στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου αντίστοιχα.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού καταγράφηκε στο 9′, με τον Εφτούν να αποκρούει την εκτέλεση φάουλ του Νεαζή, ενώ στο 19′ ήταν σειρά του Ποιμενίδη να διώξει σε κόρνερ το σουτ του Κυριακόπουλου μετά από κομπίνα σε φάουλ. Στο 33′ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα, όμως ο Σεφκέτ Σελήμ που βρέθηκε ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι στην μικρή περιοχή, μετά το φάουλ του Κακουλίδη, δεν κατάφερε να σκοράρει. Και επειδή η μπάλα τιμωρεί, τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Βαγγέλης Καραθανάσης με ένα ωραίο φαλτσαριστό πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Δώδεκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους η Ελπίδα διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Κασιώτης επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή, ο Πάλι βρέθηκε στην τροχιά της μπάλας και την ακούμπησε όσο έπρεπε, αλλάζοντάς της τροχιά και στέλνοντάς την για δεύτερη φορά στα δίχτυα της Δόξας για το 0-2. Στο 62′ ο Ποιμενίδης πραγματοποίησε μια εξαιρετική επέμβαση στο αριστερό του παραθυράκι μετά από εκτέλεση φάουλ του Τάτσιου, ενώ στο 64′ η τύχη δεν ήταν με το μέρος του Κυριακόπουλου, ο οποίος είδε το πλασέ του να σταματά στο δεξί δοκάρι του εξουδετερωμένου Ποιμενίδη και να περνά παράλληλα από την γραμμή της εστίας. Στο 85′ το νέο σουτ του Κυριακόπουλου δεν βρήκε στόχο, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Καμζέλα στο 88′, στην τελευταία αξιόλογη στιγμή του ματς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δρακίδης που είχε για βοηθούς τους Γκιόση και Καραγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Γρατινής (Τάσος Μπόζης): Μπουτσακτσή Εφτούν, Μαγκούτας, Τάτσιος, Μουζασβίλι, Καμζέλας, Κακουλίδης, Πασχάλης, Κυριακόπουλος, Σεφκέτ Σελήμ (40′ Δαλή Μεμέτ Ισμαήλ), Αντωνιάδης, Μπόζης Δ.

Ελπίδα Σαπών (Βασίλης Χαριτόπουλος): Ποιμενίδης, Σωμαράκης, Πασσάς, Ρούφος, Καραθανάσης Α., Κασιώτης, Νεαζή Αλή (88′ Φιλιππόπουλος), Καροτενούτο, Πάλι (77′ Κουδούνης), Καραθανάσης Β. (90′ Βαϊόπουλος), Μπαμπούρης.

Share it