Search

Με επιστροφές για την τελική ευθεία του 2017 με Παναθηναϊκό και ΑΕΛ η Ξάνθη!

Μετά το ρεπό της Κυριακής και τις ανάσες ξεκούρασης, το απόγευμα της Δευτέρας τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, είχαν προγραμματισμένη προπόνηση ενόψει της τελικής ευθείας για τις δύο εναπομείναντες αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η ξανθιώτικη ομάδα μετά την ήττα στη Λάρισα παρέμεινε στους 17 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον προχθεσινό της αντίπαλο και τον ΠΑΣ Γιάννινα πριν την Κυριακάτικη αναμέτρηση (19:30) της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Xanthi FC Arena.

Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ στο σημερινό πρόγραμμα, με όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στη Λάρισα να ακολουθούν ασκήσεις αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου στις ασκήσεις τακτικής. Μπρίτο, Καμαρά, Τριάδης και Κάστρο ακολούθησαν ατομικά προγράμματα, με τον τελευταίο να ανεβάζει ρυθμούς, ενώ ο Μίλαν Ράσταβατς μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χόρχε Κασάδο που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω των τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Share it