Search

Στην Κίνα εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς πρώην αθλήτρια της Νίκης Αλεξανδρούπολης!

Για την Κίνα όπου και θα συμμετάσχει στα διεθνή καλλιστεία Miss Tourism Queen of the Year International, αναχώρησε η Λαρισαία πρώην παίκτρια της Νίκης Αλεξανδρούπολης Ιωάννα Γίτση.

Η Γίτση που σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και αγωνίστηκε στην ομάδα βόλεϊ του Έβρου, πλέον ζει μόνιμα στην γενέτειρα της, εργάζεται ως personal trainer σε μεγάλο γυμναστήριο και παράλληλα κάνει κάτι που αγαπά πολύ όπως είναι το μόντελινγκ.

«Θέλω πολύ να γυρίσω στην Ελλάδα με έναν τίτλο ομορφιάς στις αποσκευές μου», δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα Espresso, λίγο πριν αναχωρήσει για την Κίνα.

Όπως αναφέρει η Espresso, η μελαχρινή καλλονή, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον πανθεσσαλικό διαγωνισμό ομορφιάς που διοργανώνει με επιτυχία σε ετήσια βάση η Ευαγγελία Γκίκα, βρίσκεται ήδη από χθες στη Σανγκάη μαζί με ακόμη 79 φιναλίστ από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για τις συναγωνίστριές της στον δρόμο για την κατάκτηση του πολυπόθητου στέμματος.

Το πρόγραμμα των κοριτσιών είναι αρκετά φορτωμένο και περιλαμβάνει πρόβες στη… γέφυρα της ομορφιάς, φωτογραφίσεις, περιηγήσεις στα αξιοθέατα της πόλης, προπονήσεις γυμναστικής και συνεντεύξεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 24 Δεκεμβρίου. Μια πιθανή διάκριση, λοιπόν, θα ήταν για την Ιωάννα το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο.

Share it