Search

Φυντάνης: «Με έβριζαν από την κερκίδα σε κάθε φάση της Ξάνθης»

Σε έξαλλη κατάσταση παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με την Ξάνθη ο τεχνικός της ΑΕΛ Ηλίας Φυντάνης.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Δεν ξέρω από που να αρχίσω. Στο αγωνιστικό, ήμασταν καλύτεροι. Το είδαν όλοι. Με μια ποδοσφαιρική υπομονή στο δεύτερο μέρος που δεν έχει ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε κανένας και την έχει η Λάρισα. Με τους ποδοσφαιριστές που ορισμένοι βρίζουν. Όποιους βρίζουν τόσο δεν θα τους βγάζουν έξω από το αρχικό σχήμα. Ακόμα και νεκροί θα παίζουν. Ξέρετε που είναι η ομάδα αυτή τη στιγμή.

Όταν ήρθα, η ομάδα είχε 2 βαθμούς και τώρα έχει 17. Είμαστε μέσα στους στόχους. Θέλετε να φύγω; Φεύγω αύριο το πρωί. Μου έδωσε ο πρόεδρος μια ευκαιρία και την άρπαξα από τα… μαλλιά. Όταν κάποιοι βρίζουν τους ποδοσφαιριστές, είναι σαν να βρίζουν εμένα. Κάναμε μια μεγάλη νίκη και αντί να μιλάμε για αυτήν, μιλάμε για δύο ανθρώπους που σε κάθε δοκάρι της Ξάνθης με έβριζαν.

Σας άρεσε όταν τρώγαμε τέσσερα; Ποτέ δεν θα φάμε τέσσερα γκολ, εγώ θα πεθάνω μέσα στο γήπεδο αν φάμε τέσσερα. Η ομάδα έχει σκοράρει σε όλα τα ματς πλην της Καρδίτσας. Έχουμε ποδοσφαιρική υπομονή. Η ομάδα ήταν ομαδίτσα και έγινε ομαδάρα. Όπου πήγαινε γινόταν πανηγύρι, παντού. Στο «Καραϊσκάκης», στη Φιλαδέλφεια, στη Νέα Σμύρνη. Παντού».

Photo Credit:  EUROKINISSI

Share it