Search

Ο απολογισμός της 10ης αγωνιστικής στην Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με 42 γκολ, 1 ισοπαλία, 3 νίκες γηπεδούχων και 2 νίκες φιλοξενούμενων σε 6 ματς, συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης!

Με νίκες συνέχισαν Βιστωνίδα Κοπτερού και ΑΠΣ Πανθρακικός, ξεκούραστο τρίποντο πήρε ο Ηρακλής Σαπών, ενώ ο Αετός Μίσχου μετά την επικραάτησή του ανέβηκε 4ος. Σπουδαίες νίκες πήραν Φιλία Κομοτηνής και Δόξα Υφαντών ενώ ισόπαλοι αναδείχθηκαν Πόντος Κομοτηνής και Μύστακας.

Ηρακλής Σαπών-ΠΑΕ Ποντίων 3-0 α.α.

Ένα ξεκούραστο τρίποντο κατέκτησε ο Ηρακλής Σαπών, μετά την αποβολή της ΠΑΕ Ποντίων από το πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως οι φιλοξενούμενοι έδωσαν κανονικά το παρών στο γήπεδο.

Αετός Μίσχου-ΑΣ Αγιοχωρίου 2-1

Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Μίσχος μετά την νίκη που πέτυχε με 2-1 επί του Αγιοχωρίου. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 8′ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουσταφά Ισμαήλ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 44′ έκανε και το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 52′ με τον Μουσταφά Ορτσούν σε 2-1. Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με την κεφαλιά του Μερτ Οζιγίτ στο 63′, ενώ στο 85′ ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε.

ΑΟ Φιλία Κομοτηνής-ΑΟ Φαναρίου 6-3

Μια πολύ σπουδαία νίκη κατέκτησε η Φιλία Κομοτηνής που επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-3 του Φαναρίου. Σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι πήραν γρήγορο προβάδισμα με 2-0 οι του Φαναρίου δεν τα παράτησαν και ισοφάρισαν πριν το ημίχρονο σε 2-2 και παρ’όλο που έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από το 15′ λόγω της αποβολής του Δουρχάν Σερκάν, μέσα σε λίγα λεπτά οι γηπεδούχοι ξαναπήραν το προβάδισμα με 5-2. Εκεί η Φιλία έμεινε με 9 και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά σε 5-3 με τον Κολτσίδα, πριν σημειωθεί στα τελευταία λεπτά το τελικό 6-3. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Αδέμ Αχμέτ (3), Κιουτσούκ Χουσεΐν, Οσμάν Μουσταφά και Αρναούτ Ριτβάν, ενώ τα άλλα δύο τέρματα του Φαναρίου πέτυχαν οι Νταναδάς και Αθανάσαρος.

Πόντος Κομοτηνής-ΑΟ Μύστακας 2-2

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν Πόντος Κομοτηνής και Μύστακας που μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Ο Γεωργιάδης έδωσε το προβάδισμα στον Πόντο, όμως το Αγιοχώρι πήγε με το προβάδισμα στην ανάπαυλα με τα δύο τέρματα που πέτυχε ο Μεχμέτ Καβετσί. Το τελικό 2-2 γράφτηκε στο τέλος του ματς με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπατζάκα.

Ελπίδες Κομοτηνής-Βιστωνίδα Κοπτερού 0-12

Με το εξωφρενικό, ίσως όμως και λογικό λόγω της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων, 0-12, επικράτησε η πρωτοπόρος Βιστωνίδα Κοπτερού των ουραγών Ελπίδων Κομοτηνής. Τα τέρματα της Βιστωνίδας σημείωσαν οι Μπίνμπασι Αλή (4), Γκιρετλί Ναζήμ (3), Ραμαδάν Σινάν (2), Αμέτ Αμέτ, Τομπά Κοράι και Μουεμίν Ντογουκάν.

Νέα Δόξα Υφαντών-Ένωση Ασωμάτων 4-2

Επέστρεψε στα επιτυχημένα αποτελέσματα η Δόξα Υφαντών που επικράτησε με 4-2 της Ένωσης Ασωμάτων, η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Τα τέρματα των φιλοξενούμενων σημείωσαν οι Μουσταφά Μουσταφά και Μεμέτ Παλτζή.

ΑΕ Κομοτηνής-ΑΠΣ Πανθρακικός 2-6

Πράσινο ήταν το ντέρμπυ της Κομοτηνής με τον Πανθρακικό να κερδίζει την ΑΕ και να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του ματς. Τα τέρματα της ΑΕ Κομοτηνής πέτυχαν οι Γεωργιάδης και Λουκοβίτης, ενώ για τον Πανθρακικό σκόραραν οι Μουζάς (3), Δελής, Γρηγοριάδης και Τσάμης.

Share it