Search

Το εντυπωσιακό ρεκόρ που τρέχει ο πρώην “πράσινος” Γιώργος Αθανασιάδης!

Ο  πρώην γκολκίπερ του Πανθρακικού, Γιώργος Αθανασιάδης κράτησε για 4ο συνεχόμενο και 6ο φετινό ματς το μηδέν, δικαιώνοντας όσους τον πίστεψαν το καλοκαίρι στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Αντόνιο Ντοναρούμα αφήνει την Τρίπολη και τον Αστέρα για να πάει στη Μίλαν, κοντά στον αδερφό του. Πολλοί πίστεψαν ότι οι Αρκάδες θα κινηθούν για την αντικατάστασή του. Και, ναι, η λογική λέει ότι όποιος φεύγει πρέπει να δει το κενό του να καλύπτεται. Μόνο που στην Τρίπολη είχαν βρει τον επόμενο βασικό τερματοφύλακα από το προηγούμενο καλοκαίρι, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε Καπετάνο και Τσιφτσή να διεκδικήσουν κι αυτοί μια θέση στην 11άδα.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας μετρά 1350′ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και με τις επεμβάσεις του δικαιώνει όσους τον πίστεψαν! Για τέταρτο σερί ματς κράτησε το μηδέν στην εστία του, ενώ γενικότερα φέτος σε έξι ματς οι κιτρινομπλέ δεν έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται με εκείνον να αποτελεί «φύλακα άγγελο».

Το πόσο σημαντικό, δε, είναι το επίτευγμά του αρκεί να τονίσουμε πως ο Ντοναρούμα πέρυσι σε 23 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μέτρησε μόλις τέσσερα ματς με απαραβίαστη την εστία του. Εξαιρετικός ήταν και στο Περιστέρι. Όταν η ομάδα του έμεινε με εννιά παίκτες, εκείνος έκανε τα πάντα για να μείνει το σκορ στο 1-0!

Ο Αθανασιάδης χτίζει το δικό του ρεκόρ κάτω από τα δοκάρια των Αρκάδων, γεγονός που τον γεμίζει με ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση και του δίνει… φτερά για ακόμα περισσότερες επεμβάσεις που θα κάνουν τα δίχτυα της ομάδας του να μην κουνηθούν!

Share it