Search

“Χαρτοπόλεμου” συνέχεια με νέα ανακοίνωση του Αστέρα Μαγικού προς διαιτησία και Άρη Πετεινού

Μετά την απάντηση του Άρη Πετεινού(θυμηθείτε ΕΔΩ), η διοίκηση του Αστέρα Μαγικού προχώρησε σε νέα ανακοίνωση, πιο μακροσκελή και πιο αιχμηρή αυτή την φορά μην μένοντας μόνο στο κομμάτι της διαιτησίας αλλά απευθυνόμενοι αυτή την φορά και προς την ομάδα του Πετεινού.

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση του Αστέρα Μαγικού αναφέρει:

Καταρχήν θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλο το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό του νομού μας ότι με την προχθεσινή μας ανακοίνωση δεν είχαμε καμία απολύτως πρόθεση να θίξουμε το σωματείο του Μ.Α.Σ. ¨ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ και να μπούμε σε ένα ατέρμονο γαϊτανάκι ανακοινώσεων μαζί τους. Μοναδική μας επιδίωξη ήταν να γίνει γνωστή κυρίως η συμπεριφορά της επιτροπής διαιτησίας αλλά και η διαιτησία του κ. Γιαπουτζή στο συγκεκριμένο αγώνα. Σε κανένα σημείο της ανακοίνωσης μας δεν ασχοληθήκαμε με την ομάδα του Μ.Α.Σ. ¨ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ¨. Για το λόγο αυτό μας προκαλεί τεράστια εντύπωση η ευθιξία της διοίκησης του Άρη Πετεινού, η οποία έσπευσε άμεσα με ύφος και χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιήθηκαν στην ανακοίνωσή της να κατηγορήσει την ομάδα και τους παίκτες μας.

Μια ανακοίνωση που εύκολα ο κάθε αναγνώστης μπορεί να κατανοήσει ότι σκοπό είχε να προστατέψει τον εν λόγω διαιτητή και τίποτε άλλο, και διερωτόμαστε, ποια η ανάγκη προστασίας του κυρίου αυτού από τον Αρη Πετεινού;;;
Θα προσπαθήσουμε λοιπόν μέσα από τη συγκεκριμένη ”ορφανή” ανακοίνωση ν απαντήσουμε στην ανακοίνωση που προηγήθηκε χωρίς χαρακτηρισμούς.

Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ. Με περίσσιο θράσος ο Μ.Α.Σ. ¨ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ¨ μας κατηγορεί περί μεθοδεύσεως και παρεμβάσεως της διοίκησης μας στην αλλαγή του ορισμένου διαιτητή. Καταρχήν με το που έγινε γνωστό το όνομα του εν λόγω διαιτητή, χωρίς να το κρύψουμε από κανέναν και με επανειλημμένες ενοχλήσεις στα μέλη της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Ξανθής, ζητήσαμε την εξαίρεση του από το συγκεκριμένο αγώνα. Δυστυχώς όμως δεν εξαιρέθηκε και έτσι οι φόβοι μας επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά. Δεν έγινε τίποτε λοιπόν πίσω από κλειστές πόρτες, παρά μόνο ζητήσαμε την εξαίρεση ενός διαιτητή ως έχουμε δικαίωμα να το πράξουμε. Και πάμε στα περί παραγοντισμού. Ποια ομάδα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης παίζει μονίμως με 2-3 διαιτητές εναλλάξ από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος και κυπέλλου, ένας εκ τον οποίων είναι και ο κ. Γιαπουντζής; Όλα στο φως λοιπόν κύριοι του Μ.Α.Σ. ¨ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ¨ εφόσον αρέσκεστε στο να μνημονεύεται και ρητά του μεγάλου Νίκου Καζαντζάκη. Σας παραπέμπουμε στο χθεσινό (4/12/2017) φύλλο και στη σελίδα 10 της εφημερίδας ΞΑΝΘΗΣSPORT για να σας κάνουμε ίσως λίγο πιο σοφούς. Διότι αν κάποιος φέτος δεν πρέπει να μιλάει περί παραγοντικών μεθοδεύσεων αυτός είναι ο Μ.Α.Σ. ¨ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ¨.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ. Στην ανακοίνωση μας αναφέραμε μόνο τις διαμαρτυρίες μας, για το αποτέλεσμα φυσικά και δεν έχουμε να πούμε κάτι καθώς το θεωρούμε απολύτως δίκαιο, αν και οι δύο κόκκινες που έδειξε ο διαιτητής μας στέρησαν το δικαίωμα να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο.

Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ. Στο συγκεκριμένο ματς είχαμε την τύχη να είναι στο πλευρό της ομάδας μας στις εξέδρες του γηπέδου του Πετεινού κάποιοι φίλαθλοι μας καθώς και κάποιοι παίκτες μας που για διάφορους λόγους δεν μπορούσαν να αγωνιστούν. Η επιλεκτική όμως εφαρμογή του κανονισμού διαιτησίας από τον κ. Γιαπουντζή είχε ως αποτελέσμα να τους εξοργίσει και αυτοί με τη μεριά τους να καταφερθούν εναντίον του. Αλλά δεν καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο αναφέρεται το γεγονός αυτό στην ανακοίνωση του Μ.Α.Σ. ¨ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ¨, μάλλον για λόγους μεταφοράς του ενδιαφέροντος σε κάτι άλλο πέραν της ουσίας!

ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ. Σαφέστατα, οι παρατηρήσεις του κ. Τσιονάρα μπορούσαν να ληφθούν υπόψη αν είχαμε το δικαίωμα να μας κοινοποιηθούν. Αυτό όμως δεν αλλάζει την γνώμη που έχουμε για τη διαιτησία στο συγκεκριμένο αγώνα. Αλήθεια, πώς εσείς επικαλείστε τις παρατηρήσεις του συγκεκριμένου παρατηρητή σε μια έκθεση που είναι απόρρητη και απευθύνεται μόνο προς την επιτροπή διαιτησίας;

ΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΟΜΑΔΟΣ. Μετά το πέρας ενός τόσο επεισοδιακού αγώνα, ο οποίος δημιούργησε ένταση και νεύρα στους παίκτες της ομάδας μας, μερικοί εξ αυτών παρεκτραπήκαν και υπήρξε μια ζημιά μικρής έκτασης στο πλαστικό τραπέζι των αποδυτηρίων της φιλοξενούμενης ομάδος. Ο αρχηγός της ομάδας μας ζήτησε επανειλημμένως συγνώμη από την διοίκηση και τον προπονητή του Αρη Πετεινού¨, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας μας δεσμεύτηκε για την άμεση αντικατάσταση του.

ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ. Αν και θεωρούμε μεμονωμένο γεγονός την εξύβριση από μέλος της διοίκησης των γηπεδούχων προς τους παίκτες μας που ήταν στην κερκίδα, ωφείλουμε να αναφέρουμε ότι η φιλοξενία από πλευράς της γηπεδούχου ομάδας ήταν εν γένει άριστη. Να επισημάνουμε επίσης και τις εξαιρετικές σχέσεις, εντός αγωνιστικού χώρου, των παικτών των δύο ομάδων μεταξύ τους τόσο κατά τη διάρκεια όσο και με τη λήξη του αγώνα.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να θέσουμε μερικά ερωτήματα προς την διοίκηση του Μ.Α.Σ. ¨ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ¨
– Με την συγκεκριμένη ανακοίνωση που εξέδωσαν, λειτουργούν τελικά ως συνήγοροι της ομάδας τους ή του κ.Γιαπουντζή ή και τα δύο μαζί;
– Εφόσον αυτοί κατηγορούν εμάς για παιχνίδι εντυπώσεων, γιατί ακολουθούν την ίδια οδό, χρησιμοποιώντας μάλιστα βαρέους χαρακτηρισμούς;
– Με αντίστοιχες ανακοινώσεις πιστεύουν πως βοηθούν στην αλλαγή νοοτροπίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου;

Share it