Search

Αισιόδοξος Μουστακίδης για καλύτερες ημέρες στο βόλεϊ του Εθνικού

Αισιόδοξος για καλύτερες ημέρες για την ομάδα βόλεϊ του Εθνικού είναι ο προπονητής του Σάκης Μουστακίδης.

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή της Δέλτα Τηλεόρασης «Πάμε γήπεδο», έστειλε μηνύματα προς όλες τι κατευθύνσεις και ζήτησε στήριξη και υπομονή εκτιμώντας ότι «τα δύσκολα βρίσκονται πίσω μας».

Ο κ. Μουστακίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε λάθη και παραλείψεις που δημιούργησαν δυσάρεστες καταστάσεις, σχολίασε την αντίδραση των αθλητών με την έκδοση ανακοίνωσης για τα οφειλόμενα κάνοντας λόγο για βιασύνη, «αφού τα εν οίκω μη εν Δήμω», ενώ σχολίασε και τις ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό.

«Έφυγε ο Ρίστιτς, ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας, ήρθε όμως ο διαγώνιος Παγιάν. Ψάχνουμε έναν πασαδόρο και πιθανόν ,μετά τις 15 Δεκεμβρίου να ασχοληθούμε με την περίπτωση κάποιου ακραίου. Η ομάδα θα ενισχυθεί και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Ο Εθνικός δεν διαλύεται είναι εδώ και με τη στήριξη όλων μπορεί το μέλλον να ναι καλύτερο. Θέλει υπομονή, ψυχραιμία, συσπείρωση και όλα θα πάνε καλά», τόνισε ο κ. Μουστακίδης.

Ο προπονητής του Εθνικού χαρακτήρισε αμφίρροπο το πρωτάθλημα καθώς πέρα από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Φοίνικα Σύρου, όλες οι υπόλοιπες ομάδες είναι κοντά σε δυναμικότητα, σημείωσε ότι θα μπορούσε η ομάδα να ναι αρκετά ψηλότερα στη βαθμολογία, ενώ αν ήταν σε θέση να είχε από την αρχή τον Παγιάν η συγκομιδή βαθμών θα ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη.

Τέλος μίλησε για μια πολύ σημαντική νίκη μέσα στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Παμβοχαϊκό (5.30μμ).

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σάκη Μουστακίδη στο παρακάτω βίντεο από το 26:52 έως το 52:18:

Share it