Search

Με σκόρερ τον Σαρηγιαννίδη έφυγε με το διπλό απ’ το Αρίστεινο η Μαΐστρος

Με τρίποντο «δραπέτευσε» από την έδρα του ΑΟ Αρίστεινου ο ΑΟ Μαΐστρου, επικρατώντας 1-0 χάρη σε γκολ του Σαρηγιαννίδη, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σαρηγιαννίδης με ατομική προσπάθεια μπήκε μέσα στην περιοχή, έσπασε την μπάλα στο Νότη ο οποίος δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση, με τον πρώτο να παίρνει το ριμπάουντ και να πλασάρει για το 0-1.

Στο 12′ ο Σαρηγιαννίδης θα σεντράρει, κεφαλιά του Καραλίδη άουτ. Στο 35′ μετά από εκτέλεση φάουλ από την άμυνα του Αρίστεινου, η μπάλα έφτασε στην αντίπαλη περιοχή, με τον Λυμτσιούλη να μην κάνει καλό πλασέ και έτσι η μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια. Δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι θα απειλήσουν εκ νέου, με τον Κυριακίδη να πιάνει ένα μακρινό σουτ και τον Δογάνη να μπλοκάρει. Η τελευταία σημαντική φάση στο α’ μέρος σημειώθηκε στο 39′ όταν μετά από πάσες της Μαΐστρου έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Δημούτσης έπιασε ένα σουτ αλλά ήταν αδύναμο και έτσι μάζεψε εύκολα ο Αλμπάνης.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50′, ο Σαρηγιαννίδης παρά λίγο να χριστεί 2η φορά σκόρερ στο παιχνίδι, όμως ο γκολκίπερ του Αρίστεινου απέκρουσε με δυσκολία το σουτ του. Τέσσερα λεπτά αργότερα πρωταγωνιστής και πάλι ο Σαρηγιαννίδης ο οποίος με απευθείας εκτέλεση φάουλ δυσκόλεψε τον Αλμπάνη που έδιωξε με υπερπροσπάθεια σε κόρνερ. Στο 65′ νέα ευκαιρία για τη Μαΐστρο, με τον πορτιέρο του Αρίστεινου να λέει και πάλι όχι σε σουτ του Δημούτση αυτή τη φορά. Στο 72′ ο Σιμσιρίκης βγήκε στην αντεπίθεση για τη Μαΐστρο, έκανε κάθετη μπαλιά για τον Λάζο, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 89′ νέο καλό σουτ του Δημούτση και εξίσου καλή επέμβαση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων που έβγαλε σε κόρνερ.

Συνθέσεις: 

Αρίστεινο: Αλμπάνης, Γκαβουγιώργης Ν., Μαρινέλης, Κυνηγόπουλος, Καρασάνης, Γωνιάδης (89′ Πεζικίδης), Κάζης (65′ Γκαβουγιώργης Α.), Πεντίδης, Λυμτσιούλης, Κυριακίδης, Τσιαμπάλης.

Μαΐστρος: Δογάνης, Μούκα (67′ Γαλαζούλας), Σιμσιρίκης, Μελαδένιος, Καπουκράνης, Φωτεινός, Δημούτσης, Λάζος, Νότης, Σαρηγιαννίδης, Καραλίδης (17′ Λαγός).

Share it