Search

Δημοσίευμα…φαντασίας για πρόταση “μαμούθ”του ΠΑΟΚ για Μελιόπουλο και διάψευση μέσω αδιαφορίας απο την Ξάνθη!

Πριν καν καλά καλά προλάβει να πάρει συμμετοχές ως βασικός ο Δημήτρης Μελιόπουλος άρχισε να βρίσκεται στην λίστα των “μεγάλων” της Ελληνικής λίγκας.

Άλλο όμως αυτό και άλλο το δημοσίευμα που φέρνει τον νεαρό Ημαθιώτη μέσο ως “κλεισμένο” για τον ΠΑΟΚ και μάλιστα με deal που φτάνει το 1,5 εκατομμύριο. Θέμα που αντιμετωπίστηκε με…γέλια στην ομάδα της Ξάνθης που τόνιζαν πως είναι δεδομένο πως ο “Μέλιο” θα απασχολήσει το Big-4 χωρίς όμως αυτή την στιγμή να υπάρχει καμία απολύτως επίσημη πρόταση.

Επίσης καλό είναι να σημειώσουμε πως το θέμα έφερε στο προσκήνιο η ιστοσελίδα «Marca – SL.gr» η οποία μάλιστα ενώ γράφει για το 1,5 εκατομμύριο που φέρεται να δίνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης για το μεγάλο ταλέντο της Ξάνθης δεν ήξερε…καν το όνομα του προσφωνώντας τον ως Μιχάλη!

Το Sportsaddict όπως συνηθίζει δεν προχώρησε σε απλή αναδημοσίευση, ειδικά ενός τόσο σοβαρού θέματος, αλλά έκανε ΡΕΠΟΡΤΑΖ και απο πουθενά δεν προκύπτει όχι μόνο deal αλλά ούτε καν πρόταση. Καθώς τόσο στην Ξάνθη όσο και στον ΠΑΟΚ δήλωναν άγνοια για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και αδιαφορία τονίζοντας πως δεν ασχολούνται καν.

Μάλιστα στην Ξάνθη ιθύνοντες του συλλόγου ενώ διέψευδαν το συγκεκριμένο ζήτημα τόνισαν πως για τον Μελιόπουλο έχει ήδη γίνει κρούση απο άλλη ομάδα, που ωστόσο προχώρησε απλά σε διερευνητική κρούση και όχι πρόταση.

Άλλωστε στην ομάδα της Θράκης  δεν είναι  διατεθειμένοι να πουλήσουν άμεσα το νεαρό μέσο, που αποτελεί παίκτη-επένδυση για τον σύλλογο, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε για ένα παιδί μόλις 17 ετών που είναι και βασικό στέλεχος στις μικρές Εθνικές ομάδες. Το μοτίβο του ιδιοκτήτη της ομάδας είναι άλλωστε ευρέως γνωστό πως ειδικά σε περιπτώσεις νεαρών παικτών θέλει πρώτα να παίζουν για την ομάδα και όταν έρθει κάτι πολύ καλό να παραχωρείται

Ο Μελιόπουλος είναι δεδομένο πως βρίσκεται στην λίστα και  του ΠΑΟΚ αλλά και άλλων ομάδων, αλλα από την λίστα έως την κλεισμένη μεταγραφή υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση.

 

Share it