Search

Photos: Σαρωτική εμφάνιση…οκτώ αστέρων απο τους Έφηβους της Ξάνθης κόντρα στην Κέρκυρα

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα η ομάδα της Κ17 της Ξάνθης κόντρα στην Κέρκυρα, με την Εφηβική ομάδα της Ξάνθης να επικρατεί με το ευρύ 8-0 της αντίστοιχης ομάδας των Φαιάκων έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Φάκη που πέτυχε χατ τρίκ.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή επικράτησαν εύκολα με το ευρύ 8-0 και συνεχίζουν να προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα με 22 βαθμούς μετά από 10 αγώνες, καθώς σημείωσαν τα γκολ της νίκης με τον Φάκη να φτάνει στο χατ τρικ (11′, 26′, 58′) και τους Γράβα (27′), Κιούπη (28′), Μανίσογλου (42′), Τενεκέ (44′) και Δημητριάδη (64′) να βρίσκουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Κακουλίδης με βοηθούς τους Γκιόση και Δανδανίδη της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Κ. Μπεδρελής): Γκάρας, Μανίσογλου, Λεωντσάκος (46′ Βουτσάς), Τενεκές (46′ Δημητριάδης), Θυμιάνης, Πασσαλής(46′ Τσιεγγελίδης), Γκατζόγιας (55′ Καφαλής), Γράβας (62′ Τσιτσεκίδης), Φάκης, Κιούπης, Κακουλίδης.

Κέρκυρα(Καρπατσέλης): Ρίζος, Χάτζι(28′ Βορβίλας), Καρύδης(55′ Παγιάτης), Βλάχος, Γουλαρνής, Πρότζας, Γκόγκος, Βαγκέλοφ(63′ Αρνενιακός), Μάστορας, Γκασίδης, Αλεξιάδης(66′ Βασιλειάδης)

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλήρες φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης όπως και πλούσια παραλειπόμενα απο την παρουσία των Εβριτών της Κέρκυρας

Share it