Search

«Έφυγε» ο παλιός παράγοντας της ΑΕΔ Λάκης Καραγιαννίδης

Ένας από τους ανθρώπους που αγάπησαν με όλο τους το είναι την ΑΕ Διδυμοτείχου έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος για τον Λάκη Καραγιαννίδη που αποτέλεσε παράγοντας της ΑΕΔ τη δεκαετία του ’60 και το έργο του ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα του Έβρου. Παράλληλα υπήρξε ένας από τους πιο ένθερμους φιλάθλους της θρακιώτικης ομάδας και το έδειχνε σε κάθε αγώνα.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΑΕΔ:

«Μαύρη μέρα για την ομάδα μας σήμερα καθώς απεβίωσε ένας από τους σπουδαιότερους παράγοντες που έχει περάσει ποτέ από τα διοικητικά της.

Ο λόγος για τον Κο Λάκη Καραγιαννιδη (αριστερά στην φωτό),ο Λάκης ήταν ένας πραγματικός ΑΕΔολατρης,καθώς όταν έπαιζε η ομάδα μας και όση ώρα διαρκούσε το παιχνίδι δεν καθόταν στιγμή στο ίδιο μέρος!

Έφερνε γύρους έξω από τα κιγκλιδώματα κλωτσώντας μια φανταστική μπάλα,που είχε μπροστά του και συμμετέχοντας με πάθος σε οσα γίνονταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

Εντιμότατος,θορυβώδης και μοναδικός χιουμοριστας χαλούσε τον κόσμο με την βροντερή φωνή του τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και στην Βενιζέλου την προηγούμενη και την επόμενη μέρα κάθε παιχνιδιού της αγαπημένης του ομάδας!

Ο Κος Καραγιαννίδης ήταν ένας από τους παράγοντες που στηρίχθηκε η ομάδας μας στην ανανέωση της την δεκαετία του ´60.

Να ευχηθούμε τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του,να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Καλό παράδεισο Κύριε Λάκη».

 

Share it