Search

Συνεργασία έκπληξη με τον Γιώργο Βλαδιμηρίδη ξεκίνησε η Ροδόπη ’87!

Σε μια συνεργασία έκπληξη προχωρά η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ροδόπης με τον τερματοφύλακα του Ιάσμου, Γιώργο Βλαδιμηρίδη.

Ο Βλαδιμηρίδης, που μόνο τυπικά ανήκει πια στον Μέγα, αφού αποχώρησε από την ομάδα, αναλαμβάνει πλέον χρέη προπονητή τερματοφυλάκων στην ομάδα της Ροδόπης ’87, μια συνεργασία που θα βοηθήσει τόσο την ομάδα της Κομοτηνής, όσο και το νεαρό διεθνή με την Εθνική Αρμενίας γκολκίπερ, που πρόσφατα πήρε το πτυχίο  «UEFA – προπόνηση τερματοφυλάκων»

Η επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών ήρθε με την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας που αναφέρει:

Μια συνεργασία που αναμένεται εποικοδομητική
Οι προπονήσεις της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας «Ροδόπη 87» συνεχίζονται υπό τις οδηγίες της Βίκυς Περιβολοπούλου.
Παράλληλα με την ομάδα της Κομοτηνής ξεκίνησε συνεργασία και ο τερματοφύλακας Γιώργος Βλαδιμηρίδης που έρχεται για να προσθέσει την εμπειρία και τις γνώσεις του ως προπονητής τερματοφυλάκων.
Έτσι η πρώτη συνεργασία έχει να κάνει με την βασική τερματοφύλακα της ομάδας Αλεξάνδρα Βαδάση. Η Αλεξάνδρα μετά από τον πρόσφατο τραυματισμό της, στον αγώνα με την Καλαμαριά, επανέρχεται εντατικά στις ατομικές προπονήσεις με την βοήθεια του προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργου Βλαδιμηρίδη.
Ο Γιώργος πήρε πρόσφατα το πτυχίο «UEFA – προπόνηση τερματοφυλάκων» και δέχτηκε με μεγάλη χαρά να προπονεί τους τερματοφύλακες της «Ροδόπης 87».
Ο Βλαδιμηρίδης διαθέτει εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου γιατί εκτός από προπονητής διατέλεσε τερματοφύλακας στην Κ17 του Πανθρακικού, στην Δόξα Προσκυνητών, στον ΑΟ Κέρκυρας και στην Εθνική Νέων Αρμενίας, ενώ τη νέα αγωνιστική χρονιά μεταγράφηκε στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.

Να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο για την διάθεση του να βοηθήσει την ομάδα της Κομοτηνής και τις τερματοφύλακες της Ροδόπης.

Share it