Search

Η Κομοτηνή ήταν ο τέταρτος σταθμός της Εθνικής έρευνας για την διαιτησία των ΚΕΔ-ΕΠΟ!

Πραγματοποιήθηκε χθες στην Κομοτηνή η 4η Περιφερειακή συνάντηση του προέδρου της ΚΕΔ κ. Βίτορ Περέιρα και των συνεργατών του, κυρίων Κουκουλάκη και Τριτσώνη, με τις Επιτροπές διαιτησίας των ΕΠΣ Έβρου, Θράκης, Ξάνθης και Καβάλας!

Σε μια συνάντηση που διεξήχθη υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Θράκης, οι παρευρισκόμενοι εκπρόσωποι των τοπικών ενώσεων, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους ανθρώπους της ΚΕΔ και της ΕΠΟ, σχετικά με τους προβληματισμούς τους, τις απόψεις τους και τις προτάσεις τους στο κομμάτι της διαιτησίας, με σκοπό την βελτίωσή της. Η εκδήλωση διεξήχθη στα πλαίσια της εθνικής έρευνας για την διαιτησία και αφού ο κύριος Περέιρα και οι συνεργάτες του ενημερώθηκαν για την κατάσταση της 1ης Διαιτητικής Περιφέρειας, έγινε και η ανάλογη παρουσίαση, προς τους παρευρισκόμενους, του πλάνου που θα ακολουθήσει η ΚΕΔ, στο θέμα της ανάπτυξης της Διαιτησίας.

Η Κομοτηνή ήταν η τέταρτη πόλη που επισκέπτονται οι ιθύνοντες της ΚΕΔ και της ΕΠΟ, ενώ τις επόμενες μέρες σειρά έχουν η Θεσσαλονίκη και η Έδεσσα.

Photo Credits: Παρατηρητής

Share it