Search

Στο πλευρό του Άρη Αβάτου ο Δήμος Τοπείρου που έκανε το τραπέζι στον εκπρόσωπο του σε Εθνική κατηγορία!

Το τραπέζι στον εκπρόσωπο του Δήμου Τοπείρου σε Εθνικές κατηγορίες, Άρη  Αβάτου, έκανε ο Δήμαρχος Θωμάς Μίχογλου.

Η πρωτοβουλία του Δημάρχου μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο, να δείξει δηλαδή στην ομάδα του Αβάτου πως είναι κοντά τους και τους στηρίζουν στην προσπάθεια τους στην Γ’ Εθνική, αποτελούσε και μια τονωτική ένεση για τους “κιτρινόμαυρους” που το προσεχές σαββατοκύριακο ξαναμπαίνουν στην μάχη με εκτός έδρας παιχνίδι στον Ξηροπόταμο.

Η ομάδα του Αβάτου έσπευσε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους για το τραπέζι, με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

Ευχαριστούμε θερμά( όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδος μας καθώς και όλο το τεχνικό επιτελείο της με τους ποδοσφαιριστές μας) τον Δήμο Τοπείρου ο οποίος σήμερα με όλο το συμβούλιο του δεξιώθηκε την ομάδα μας για την μέχρι τώρα καλή της πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας σε ταβέρνα του Δήμου μας.
Τέτοιες ενέργειες πραγματικά μας δίνουν ακόμη περισσότερη δύναμη, να συνεχίσουμε την πορεία αυτή, πρώτα για όλους αυτούς που στέκονται δίπλα μας, καθώς και για όλο το Ξανθιώτικο ποδόσφαιρο.
Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, γιατί με την αγάπη και την στήριξη που μας δείχνεται όλοι σας, μας δίνεται αυτή την δύναμη.
Σας ευχαριστούμε .
Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα προσπαθούμε πάντα να έχουμε τις ανάλογες επιτυχίες όχι μόνο για εμάς, αλλά και για όλους εσάς.

Share it