Search

Ο απολογισμός της 8ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 18 γκολ, 4 νίκες γηπεδούχων, 1 φιλοξενούμενου και 1 ισοπαλία συνεχίστηκε με την 8η αγωνιστική η δράση στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης!

Δύσκολη νίκη πέτυχε η Δόξα Γρατινής, ενώ εύκολο έργο είχε ο Ίασμος. Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου κέρδισε το μεγάλο ντέρμπυ με την Ελπίδα, σπουδαίο διπλό κατέκτησε ο Ορφέας Στρύμης, Παγούρια και ΠΑΟΚ Κομοτηνής αναδείχθηκαν ισόπαλοι και σε ένα συναρπαστικό ματς ο Σπάρτακος κέρδισε τον Πολύανθο.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Ορφέας Ξυλαγανής-Ορφέας Στρύμης 1-2

Πραγματοποιώντας μια μεγάλη ανατροπή ο Ορφέας Στρύμης κέρδισε ένα σπουδαίο διπλό, που του έδωσε βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα, στην δύσκολη έδρα του Ορφέα Ξυλαγανής. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 5′ με το τέρμα του Χασάν Οσμάν με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση, με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να αφιερώνουν το τέρμα στον Γιώργο Αραμπαταζή που θα επιστρέψει στην ενεργό δράση από το νέο έτος. Η ομάδα του κυρίου Κυνηγόπουλου ωστόσο, παρόλες τις απουσίες που είχε, δεν το έβαλε κάτω και κατέκτησε τους πρώτους της βαθμούς, μετά την 1η αγωνιστική, με τα γκολ που πέτυχαν ο Βοϊνιάδης με κοντινό πλασέ στο 19′ και ο Σάββα στο 75′, μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια.

Δόξα Γρατινής-Δόξα Σώστη 1-0

Δύσκολη νίκη πέτυχε η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Δόξα Γρατινής. Η ομάδα του κυρίου Μπόζη μετά από ένα δύσκολο ματς, γεμάτο ένταση και νεύρα, κατάφερει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κυριακόπουλου στο 65′. Η ομάδα του κυρίου Τσιπουργκένη από την άλλη, μετά από αρκετά συνεχόμενα επιτυχή αποτελέσματα γνώρισε μια ήττα εντός προγράμματος, παραμένοντας παρ’όλα αυτά στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Κομψάτος Πολυάνθου 4-3

Πιο δύσκολα από όσο θα περίμενε κανείς επιβλήθηκε ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων του Κομψάτου Πολυάνθου. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14′ με το πέναλτι του Γρίβα, στο 26′ όμως οι φιλοξενούμενοι που παρουσιάζουν μια άκρως βελτιωμένη εικόνα στα τελευταία παιχνίδια, ισοφάρισαν με το αυτογκόλ του Κουτσουκανίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 35′ ο Κογιός ήταν εκείνος που με ωραίο σουτ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ στο 43′ ο Γρίβας και πάλι έκανε το 3-1. Ωστόσο ο Κομψάτος κατάφερε να επανέλθει και αφού στο 49′ ισοφάρισε με την προβολή του Αμαξόπουλου, ισοφάρισε σε 3-3 στο 60′ με τον Τασούδη. Το τελικό 4-3 σε αυτό το ξέφρενο ματς πέτυχε στο 76′ ο Αθανασιάδης με κοντινό πλασέ.

Αναγέννηση Παγουρίων-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 1-1

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείθχηκαν Αναγέννηση Παγουρίων και ΠΑΟΚ Κομοτηνής μετά από ένα μοιρασμένο ματς. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 44′ με τον Σαρακατσάνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον πρώην παίκτη των Παγουρίων, Καπλανίδη. Πολλά ήταν τα παράπονα των γηπεδούχων για την διαιτησία.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-ΑΟ Μεσσούνης 4-0

Παρόλο που χρειάστηκε να φτάσουν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου προκειμένου να ανοίξουν το σκορ, οι παίκτες του Μέγα, που βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, πέτυχαν μια άνετη νίκη επί της Μεσσούνης. Οι γαλανόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 45+1′ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιαννακιτσίδη, ενώ πήγαν στην ανάπαυλα με διαφορά δύο τερμάτων, χάρη στο 2-0 που πέτυχε ένα λεπτό αργότερα ο Καραπάτσιος. Στο 67′ και πάλι ο Γιαννακιτσίδης με κοντινό πλασέ σημείωσε το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 πέτυχε ο Πάτρικ Ογκουνσότο στο 78′ κια πάλι από την άσπρη βούλα. Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια με τον Καραπάτσιο και τον Ντεμερτσίδη.

ΠΑΟΚ Κοσμίου-Ελπίδα Σαπών 1-0

Στον ΠΑΟΚ Κοσμίου κατέληξε το ντέρμπυ της αγωνιστικής της ομάδας του κυρίου Αϊβάζη με την Ελπίδα Σαπών, με το τελικό 1-0 να διαμορφώνεται από το 27′ χάρη στο τέρμα του Δανίδη. Αρκετά ισορροπημένο και μέτριο από πλευράς θεάματος ήταν το ματς, με τους γηπεδούχους να έχουν τις δύο πιο ουσιαστικές ευκαιρίες του παιχνιδιού και τους φιλοξενούμενους να έχουν μερικά παράπονα από την διαιτησία.

Share it