Search

Οι δηλώσεις των Βασίλη Φασίδη και του Πέτρου Ορφανίδη που… άνοιξε λογαριασμό στον ξανθιώτη δημοσιογράφου του Cosmote Κ. Γκουντούλα!

Την χαρά τους για την παρουσία τους στην ενδεκάδα εξέφρασαν  με το φινάλε του αγώνα στις Σέρρες δύο εκ των κορυφαίων του αγώνα, Βασίλης Φασίδης και Πέτρος Ορφανίδης, που μίλησαν στον ξανθιώτη δημοσιογράφου του Cosmote TV Κώστα Γκουντούλα.

Απο την πλευρά του ο Πέτρος Ορφανίδης που πέτυχε και το πρώτο γκολ στην καριέρα του στην επαγγελματική ομάδα του ΑΟΞ, αρχικά για το τέρμα που σημείωσε τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου τέρμα, περίμενα πολύ καιρό αυτή την στιγμή. Έστω και με πέναλτι σκόραρα και το χάρηκα πολύ, μακάρι να έρθουν και αλλά και να βοηθούν την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της”. Ενώ για την ευκαιρία που πήραν πολύ νεαροί παίκτες της ομάδας στο ματς, σημείωσε: “Ναι είναι  καλό αυτό που γίνεται με το Κύπελλο και δίνεται  η ευκαιρία σε παιδιά που δεν έχουμε πολύ χρόνο συμμετοχής στο  πρωτάθλημα να δείξουμε τι αξίζουμε σε αυτά τα ματς και να είμαστε πάντα έτοιμοι για να πάρουμε τις ευκαιρίες μας και  να ανταποκριθούμε σε αυτά που μας ζητά ο προπονητής μας. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πορεία της ομάδας και πιστεύω θα πάμε ακόμη καλύτερα στην συνέχεια”

Απο την πλευρά του ο Βασίλης Φασίδης, μαζί με τον Πέτρο αναδείχτηκαν οι κορυφαίοι απο τον Μιχάλη Μελισσίδη που έκανε την μετάδοση και τον Κώστα Γκουντούλα που ήταν στο ρεπορτάζ για την Cosmote TV, αναφέρθηκε αρχικά στην παρουσία του στην ενδεκάδα και την εμφάνιση του: “Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα και βοήθησα την ομάδα του να φτάσει στη νίκη, το συγκεκριμένο ματς το περίμενα καιρό γιατί ήξερα οτι ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να δείξω έτοιμος για περισσότερες ευκαιρίες. Κάνουμε εξαιρετική δουλειά ως ομάδα και προσπαθώ να είμαι πάντα έτοιμος για να “αρπάξω” της ευκαιρίες που θα μου δοθούν απο τα μαλλιά.”. Για το γεγονός της χρησιμοποίησης πολλών νεαρών παικτών απο την Ξάνθη αλλά και το αν χωρούν δύο καρπούζια κάτω απο την ίδια μασχάλη, τόνισε:” Ξάνθη είμαστε, πάντα θέλουμε το καλύτερο σε όλες τις διοργανώσεις, άλλωστε ο θεσμός του Κυπέλλου είναι ένας θεσμός που πάντα στην ομάδα στοχεύουν όσο πιο μακριά γίνεται, και άλλωστε έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ ικανό να ανταποκριθεί και στις δύο διοργανώσεις. Σχετικά με την Ακαδημία η δουλειά που γίνεται στις υποδομές του συλλόγου είναι εκπληκτική, άλλωστε το είδατε και  σήμερα οτι η μισή ομάδα που αγωνίστηκε σήμερα προέρχεται απο τα σπλάχνα του συλλόγου και είμαστε περήφανοι για αυτό.”

Τέλος αξίζει ειδικής μνείας ο εξαίρετος συνάδελφος και φίλος Κώστας Γκουντούλας, που στο ματς βρέθηκε βέβαια σε “δύσκολη θέση”, μια και απο την μια ήταν η πρώτη του αγάπη ο ΑΟΞ όντας ομάδα της γενέτειρας του, και απο την άλλη ο Πανσερραϊκός ομάδα των Σερρών οπού διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Με πολύ καλό ρεπορτάζ καίριες παρεμβάσεις, πληροφορούσε συνεχώς το φίλαθλο κοινό για το ρεπορτάζ των πάγκων και όχι μόνο των δύο ομάδων.

Share it