Search

Με γκολ του Σολτάνι άφησε εκτός τον Άρη ο ΠΑΣ Γιάννενα, εξαιρετικός με ασίστ ο Μπαργκάν! Οι δέκα ομάδες που πέρασαν στους 16 του Κυπέλλου

Τους 10 απο τους 16 που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου γνωρίζουμε μετά το πέρας των αγώνων της σημερινής ημέρας, με τα υπόλοιπα έξι εισιτήρια να κρίνονται στα ματς που θα γίνουν Τετάρτη και Πέμπτη. Το εντυπωσιακό πάντως μέχρι στιγμής είναι πως απο τις δέκα ομάδες που εξασφάλισαν ήδη την πρόκριση οι 9 είναι ομάδες της Super League και μόνο ο ΟΦΗ έχει περάσει στην επόμενη φάση απο ομάδες της Football League αφήνοντας εκτός τον Απόλλων Σμύρνης

Στον 1ο όμιλο, ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Πλατανιάς πήρε «στα χαρτιά» το παιχνίδι με τον Ηρακλή (3-0) και οι δύο σύλλογοι της Κρήτης τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις, με τους Ηρακλειώτες να φτάνουν τους 9 βαθμούς και τους Χανιώτες τους 6.

Στον 3ο όμιλο, όπου η ΑΕΚ έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση και φιλοξενείται από την αποκλεισμένη Καλλιθέα την Πέμπτη, η Λαμία νίκησε με 2-0 τον Απόλλωνα Λάρισας στο «Αλκαζάρ» και πήρε την πρόκριση ως δεύτερη, με 6 πόντους.

Στο 4ο όμιλο, ο Ατρόμητος δεν δυσκολεύθηκε να συντρίψει με 4-0 την ουραγό Σπάρτη εκτός έδρας, έφτασε τους 7 βαθμούς και, πλην της πρόκρισης, είναι το ακλόνητο φαβορί και για την πρώτη θέση, ενώ τη δεύτερη διεκδικούν την Τετάρτη Τρίκαλα (4) και Κέρκυρα (3).

Στον 6ο όμιλο, η Ξάνθη έκανε το 3/3, επικρατώντας με 2-1 του Πανσερραϊκού στις Σέρρες, τερμάτισε φυσικά στην πρώτη θέση του και θα μάθει το ποια ομάδα θα την ακολουθήσει το μεσημέρι της Πέμπτης, μετά το παιχνίδι του Εργοτέλη (0) με τον Παναιτωλικό (3)

Στον 7ο  όμιλο ο ΠΑΣ Γιάννενα παρότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καρανίκα στην αρχή του δευτέρου μέρους, και βρέθηκε πίσω στο σκορ απο κεφαλιά του Μιλούνοβιτς μετά απο εκτέλεσε φάουλ του εξαιρετικού Κενάν Μπαργκάν, ισοφάρισε με τον Σολτάνι και πήρε την πρόκριση για τους “16”. Με αυτό το αποτέλεσμα πρόκριση εξασφάλισε και ο Πανιώνιος που παίζει με τον Παναιγιάλειο και με νίκη περνά αυτός ως πρώτος αφήνοντας δεύτερο τον ΠΑΣ.

Εξασφαλισμένες προκρίσεις χωρίς να τους ενδιαφέρει η τελευταία αγωνιστική έχουν ο ΠΑΚ στον δεύτερο όμιλο και ο Ολυμπιακός στον 5ο.

Οι 10 ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί πιο συγκεκριμένα είναι οι: ΟΦΗ, Πλατανιάς, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Λαμία, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, ΑΟ Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννεννα, Πανιώνιος,

Share it