Search

Η ξεχωριστή στιγμή της οικογένειας Μπουνταγκίδη στο ξανθιώτικο ντέρμπι της Γ’ Εθνικής!

Ένα απο τα πιο ενδιαφέροντα και σπάνια στοιχεία του ξανθιώτικου ντέρμπι της Γ’ Εθνικής μεταξύ του Άρη Αβάτου και του Ορφέα Ξάνθης, πέρα απο το γεγονός τους τοπικού ενδιαφέροντος  ήταν αναμφισβήτητα και η μάχη εντός γηπέδου των αδερφών Αλέξη και Γιάννη Μπουνταγκίδη που τέθηκαν αντίπαλοι για πρώτη φορά.

Ξεχωριστή στιγμή και για τους δύο που απο συμπαίκτες στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Λεύκης, αν και ο Αλέξης τρία χρόνια μεγαλύτερος, και με διαφορετική πορεία τα επόμενα χρόνια, φτάσαμε στο παιχνίδι του Αβάτου με τον  Ορφέα με τα δύο αδέρφια για 90′ λεπτά να είναι αντίπαλοι.

Αναμφίβολα στην πιο δύσκολη θέση ήταν ο μπαμπάς Παύλος και η μαμά Ειρήνη που είδαν τα δύο αγόρια τους να τίθενται αντίπαλοι, έχοντας μάλιστα αμφότεροι εξαιρετική παρουσία.

Στο τέλος του αγώνα ο Αλέξης και το Άβατο αναδείχτηκαν νικητές του τοπικού και οικογενειακού ντέρμπι, με τον Γιάννη να έχει την ευκαιρία για…ρεβάνς στο παιχνίδι του Β’ γύρου.

Ωραίες στιγμές και εικόνες που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει με την αγκαλιά στο τέλος του μεγάλου αδερφού στον μικρό να είναι η καλύτερη παρηγοριά στον στεναχωρημένο εκείνη την στιγμή Γιάννη, χωρίς βέβαια να λείπει και το πείραγμα στο σπίτι.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Share it