Search

Ακόμη τέσσερις ομάδες τσέκαραν το εισιτήριο τους για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας! Οι 14 που πέρασαν και οι 2 που απέμειναν

Αστέρας Τρίπολης, Τρίκαλα, Παναθηναϊκό και Λάρισα προκρίθηκαν την Τετάρτη στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου βρίσκονται ήδη ΟΦΗ, Πλατανιάς, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Λαμία, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος, με τα δύο τελευταία εισιτήρια  να κρίνονται  στα παιχνίδια της Πέμπτης μεταξύ Απόλλων Πόντου – Λεβαδειακός και Εργοτέλης – Παναιτωλικός.

Στον 2ο όμιλο, ο ΠΑΟΚ είχε εξασφαλίσει ήδη την πρώτη θέση και έκανε το 3/3 με επιβλητική εκτός έδρας νίκη επί του Αιγινιακού (5-0), ενώ Απόλλων Πόντου και Λεβαδειακός θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση το απόγευμα της Πέμπτης (17.15).

Στον 4ο όμιλο, τα Τρίκαλα έφτασαν τους 5 πόντους χάρη στην εντός έδρας ισοπαλία με την Κέρκυρα (0-0) και την άφησαν εκτός διοργάνωσης. Θα ακολουθήσουν στη φάση των «16» του Κυπέλλου τον Ατρόμητο, ο οποίος τελείωσε με 7 πόντους.

Στον 5ο όμιλο, ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος με 7 βαθμούς, έπειτα από την ισοπαλία 1-1 με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στα Περιβόλια, και ο Αστέρας Τρίπολης δεύτερος με 6 βαθμούς, καθώς πήρε «στα χαρτιά» το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό (3-0).

Τέλος στον 8ο όμιλο είχαμε δύο ισοπαλίες με τον Παναθηναϊκό να παίρνει την πρώτη θέση με 7 βαθμούς μετά το 1-1 με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, ενώ την δεύτερη θέση πήρε η Λάρισα με 4 βαθμούς μετά την λευκή ισοπαλία με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα και αφού υπερτερούσε στην ισοβαθμία με τους Πατρινούς.

Share it